Business Tampere

Rapid Tampere -yhteiskehittämisen haasteet julkaistu

Jaa

Rapid Tampere -yhteistyökiihdyttämö on julkistanut Sandvikin, Kalmarin, Carunan ja Valmetin kansainvälisille kasvuyrityksille asettamat innovaatiohaasteet. Haasteet kumpuavat yritysten toiminnan ajankohtaisesta arjesta ja liittyvät työn fyysisen rasituksen hallintaan, sensoriteknologiaan, turvalliseen työympäristöön sekä datan rikastamiseen. Teknologioita ja innovaatiokumppaneita etsitään niin kotimaasta kuin maailmanlaajuisesti.

Kansainvälinen kumppanihaku on nyt täydessä vauhdissa ja jatkuu lokakuun 2019 loppuun asti.

Haasteet ovat:

  • Työssä viihtyvyys sekä terveyden turvaaminen: Työntekijän toimintakyvyn ylläpito ja fyysisen kyvykkyyden lisääminen raskaissa työtehtävissä.

  • Vaihtelevia ja vaativia olosuhteita kestävä suojakotelo teollisuuden käyttöön.

  • Turvalliseen ja sujuvaan toimintaan tarvittavia ratkaisuja autonomisiin ympäristöihin.

  • Asiakkaan toiveiden löytäminen, ymmärtäminen ja niihin vastaaminen datan rikastamisen avulla.

Vauhdilla tuloksiin

Kumppanihakua isännöi innovaatioyritys Vertical. ”Haemme nyt poikkitieteellisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat pääsyn uusille markkinoille”, kommentoi projektia johtava Lars Melakoski Verticalista.

Vertical tuo marraskuussa Tampereelle kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kasvuyritystä esittelemään konkreettisia ratkaisuehdotuksia yrityksille. Vertical myös tukee yrityksiä yhteisen projektisuunnitelman laatimisessa. Päämiehet valitsevat kumppanit projektisuunnitelmien perusteella sekä asettamiensa tavoitteiden mukaisesti. Tavoitteena on, että yhteistyö johtaa uuden ratkaisun käyttöönottoon.

”Rapid Tampere etenee vauhdikkaasti ja tulemme näkemään tuloksia jo marraskuussa. Myös uutta kierrosta suunnitellaan vielä syksyn kuluessa ja otammekin mielellämme vastaan ideoita uusista teemoista!”, kertoo uudistuvan teollisuuden asiakkuusvastaava Jouni Myllymäki Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampereesta.

Haasteet julkaistiin Stream Startup Festivaleilla Hiedanrannassa, Tampereella 3.10.2019, ja ovat luettavissa osoitteessa www.rapidtampere.com.

Lue myös Rapid Tampere -yhteistyökiihdyttämön käynnistymisestä 23.9.2019 julkaistu tiedotteemme.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rapid Tampere -kiihdyttämöohjelma:
Lars Melakoski, Vertical
+358 50 323 8819
lars@vertical.vc

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme