Vaasan kaupunki - Vasa stad

Rautatieaseman uusi liikenneympyrä saa asfaltin – risteysalue suljetaan autoliikenteeltä töiden ajaksi

Jaa

Hovioikeudenpuistikon, Ratakadun ja Asemakadun risteysalue suljetaan autoliikenteeltä 4.-8.9. väliseksi ajaksi. Sulkemisen syynä on rautatieaseman edustalle rakentuvan liikenneympyrän ja muun risteysalueen asfaltointityöt.

Kuva: Ilari Rautiainen
Kuva: Ilari Rautiainen

Risteysalueelle laitetaan yhteensä kolme kerrosta asfalttia. Liikenne suljetaan yleisen turvallisuuden ja töiden nopeuttamisen vuoksi.

Liikenneopasteet asennetaan alueelle sunnuntaina 4.9. ja puretaan viimeistään torstai-iltana 8.9. Kävely- ja pyöräliikenteen kulku pyritään pitämään auki töiden ajan.

Rautatieaseman edustan risteysalue on osa Vaasan kävelykeskustan yleissuunnitelmaa, jossa kävelykeskustaa pyritään laajentamaan ja kehittämään entistä monipuolisemmaksi ja houkuttelevammaksi. Ensimmäisessä vaiheessa kävelykatua laajennetaan Pitkäkadun risteysalueelta rautatieasemalle saakka.

Yhteyshenkilöt

Kuntatekniikan työmaapäällikkö Jukka Saari, 040 510 6112
Peab Asfaltin työmaapäällikkö Atte Ala-Honkola, 040 719 8721

Kuvat

Kuva: Ilari Rautiainen
Kuva: Ilari Rautiainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme