HOK-Elanto

Ravintola Casa Largon uudistetulla ruokalistalla maistuu espanjalainen keittiö parhaimmillaan

Jaa
Espanjalaisravintola Casa Largon menu on uudistunut. Maan herkullisista makumaailmoista ammentava ravintola tarjoilee laadukkaista raaka-aineista tarkkaan hiottuja annoskokonaisuuksia niin pieneen kuin isoon nälkään.
Tarjolla on yhä vakiovalikoima kylmiä ja lämpimiä tapaksia, pääruokia ja jälkiruokia sekä niiden rinnalla neljästi vuodessa vaihtuva kausittainen menu, jossa tarjoillaan sesongin parhaita herkkuja.
Tarjolla on yhä vakiovalikoima kylmiä ja lämpimiä tapaksia, pääruokia ja jälkiruokia sekä niiden rinnalla neljästi vuodessa vaihtuva kausittainen menu, jossa tarjoillaan sesongin parhaita herkkuja.

Sokoksen tavaratalon kulmassa Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Casa Largo on uudistanut menuunsa tammikuun lopussa. Tarjolla on yhä vakiovalikoima kylmiä ja lämpimiä tapaksia, pääruokia ja jälkiruokia sekä niiden rinnalla neljästi vuodessa vaihtuva kausittainen menu, jossa tarjoillaan sesongin parhaita herkkuja. Ruokalistan lisäksi ravintolan viini- ja drinkkivalikoimaa on päivitetty ja drinkkilistalta löytyy muun muassa nimikkojuomia eri osista Espanjaa.

“Kehitystyömme ytimessä on ollut terävöittää listalta entuudestaan tuttujen annosten makua hiomalla niiden reseptiikat ja valmistusmetodit huippuunsa. Uudella menulla haluammekin tarjota espanjalaisia makuja parhaimmillaan ja varmistaa samalla Casa Largon erinomainen hinta-laatusuhde”, kertoo HOK-Elannon ryhmäpäällikkö Anne-Maria Salolahti.

“Syksyllä toteutetun miljööuudistuksen lisäksi asiakkaiden esittämiä toiveita on otettu huomioon niin annosvalikoiman suunnittelussa, reseptikehityksessä kuin myös hinnoittelussa. Esimerkiksi asiakkaiden kestosuosikkia paellaa on vastedes saatavana kolmena variaationa: lihalla, merenelävillä sekä näiden yhdistelmällä”, Salolahti jatkaa.

Casa Largo hurmaa autenttisilla espanjalaisilla mauilla

Päivitetyissä reseptiikoissa on panostettu erityisesti makua tuoviin laadukkaisiin raaka-aineisiin: Espanjasta saapuva manchego-juusto on saanut kypsyä rauhassa 18 kuukauden ajan ja paellan valmistuksessa käytetään aitoa paellariisiä.

Maukkaasta espanjalaisesta keittiöstä ammentavalta ruokalistalta löytyy myös erilaisia ravintolassa käsityönä valmistettavia jälkiruokia.

“Crema Catalana -paahtovanukas, talon suklaakakku, talvi-menultamme löytyvä juustokakku sekä kakkujen makuparina tarjottavat veriappelsiini- ja pina colada -sorbetit valmistuvat jatkossa kaikki alusta alkaen ravintolamme keittiössä”, uudistetun ruokalistan suunnittelusta vastannut Casa Largon keittiöpäällikkö Juha Laine kertoo.

Uudistettuun ruokalistaan voi tutustua tarkemmin tästä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tarjolla on yhä vakiovalikoima kylmiä ja lämpimiä tapaksia, pääruokia ja jälkiruokia sekä niiden rinnalla neljästi vuodessa vaihtuva kausittainen menu, jossa tarjoillaan sesongin parhaita herkkuja.
Tarjolla on yhä vakiovalikoima kylmiä ja lämpimiä tapaksia, pääruokia ja jälkiruokia sekä niiden rinnalla neljästi vuodessa vaihtuva kausittainen menu, jossa tarjoillaan sesongin parhaita herkkuja.
Lataa
Maukkaasta espanjalaisesta keittiöstä ammentavalta ruokalistalta löytyy myös erilaisia ravintolassa käsityönä valmistettavia jälkiruokia.
Maukkaasta espanjalaisesta keittiöstä ammentavalta ruokalistalta löytyy myös erilaisia ravintolassa käsityönä valmistettavia jälkiruokia.
Lataa
Asiakkaiden kestosuosikkia paellaa on vastedes saatavana kolmena variaationa: lihalla, merenelävillä sekä näiden yhdistelmällä. Paellan valmistuksessa käytetään aitoa paellariisiä.
Asiakkaiden kestosuosikkia paellaa on vastedes saatavana kolmena variaationa: lihalla, merenelävillä sekä näiden yhdistelmällä. Paellan valmistuksessa käytetään aitoa paellariisiä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja meillä työskentelee noin 6 500 hok-elantolaista.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikenneasemia ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 360. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.13.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

S-market Espoonlahti suljetaan maaliskuussa käynnistyvän remontin ajaksi – luvassa uudistuksia myymälämiljööseen ja energiaratkaisuihin27.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Espoonlahden aluetta palvelevan S-marketin remontissa kylmälaitteet uusitaan energiatehokkaiksi ja myymälätilaa optimoidaan vastaamaan nykyistä kysyntää. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11. maaliskuuta. Uudistettu S-market Espoonlahti avaa ovensa asiakkaille jälleen huhtikuun loppupuolella ja jatkaa palvelua tutulla 24 h -aukioloajalla. S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistavat niin ikään tilojaan huhtikuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme