Restel OyRestel OyRestel Oy

Ravintola Lastu alkaa tuoda lounaita lähitienoon kotioville – maksu tapahtuu sitten, kun se on turvallista

Jaa

Poikkeusoloissa vaaditaan poikkeuksellisia tapoja auttaa, ja tämä on meidän keinomme, ravintolatoimenjohtaja linjaa.

Lahden Sibeliustalon yhteydessä toimiva Ravintola Lastu haluaa osaltaan helpottaa ihmisten ja etenkin karanteenissa olevien elämää ja aloittaa välittömästi arkilounaiden kotiinkuljetukset ravintolan lähialueille.

Palvelu on kohdennettu erityisesti riskiryhmään kuuluville ja ravintolan lähiseudun asukkaille. Kotiin kuljetetun arkilounaan hinta on 10,70€.

Turvallisuudesta huolehditaan tarkasti: Tilaukset tehdään puhelimitse, ja lähetti ilmoittaa tilaajalle toimituksen saapumisesta ja jättää lounasannoksen tilaajan oven taakse.

Asiakkaalle toimitettujen lounasruokien maksaminen tapahtuu Ravintola Lastussa poikkeusajan jälkeen. Lastu on maksujärjestelyistä yhteydessä erikseen tilauksen tehneisiin asiakkaisiin sitten, kun karanteenisuosituksista luovutaan.

Lastun ravintolatoimenjohtaja Johanna Mustonen korostaa, että näin poikkeuksellisena aikana kaikilla on velvollisuus miettiä, miten voisi auttaa muita.

“Me Lastussa haluamme auttaa käytettävissä olevilla keinoilla niitä, joiden täytyy omansa ja muiden turvallisuuden vuoksi pysytellä karanteenissa. Haluamme myös luottaa siihen, että asiakkaamme hoitavat lounaiden maksut sitten, kun sen aika tulee”, Mustonen sanoo.

Lounastilauksen seuraavaksi päiväksi voi tehdä arkisin puhelimitse numerosta 040 668 3909 klo 9–14.30 välillä. Annosten toimitus alkaa arkisin klo 11.00. Ravintola Lastu on erikseen yhteydessä tilauksen tehneisiin asiakkaisiin poikkeusajan päätyttyä sopiakseen maksutavasta.

Lastun kotiovelle toimitettavat lounaat tulevat myös myyntiin Restelin Restis-ravintolasovellukseen ensi viikon alussa, minkä on osaltaan tarkoitus helpottaa karanteenissa ja etätöissä olevien ihmisten ruokailua.

Ravintola Lastu uudistettiin vuoden 2020 alussa, ja samalla sen operoinnin aloitti Restel-konserniin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Mustonen
Ravintolatoimenjohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat | Ravintola Lastu
Puh. +358 (0) 50 576 8241 | johanna.mustonen@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2600 alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtumaravintolat. www.restel.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.25.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme