Pinella

Ravintola Pinella uudistuu

Jaa

Turkulaisten rakas olohuone on ajateltu kokonaan uudelleen. Entisestä säilytettiin toki parhaat palat - upea sijainti sekä intohimo ruokaa ja elämyksellistä ateriointia kohtaan. Uuden Pinellan pääsee kokemaan 6.3. alkaen, kun ovet jälleen avataan vieraille lyhyen tauon jälkeen.

Turkulaisten rakastettu olohuone uudistuu ja avaa jälleen 6.3.
Turkulaisten rakastettu olohuone uudistuu ja avaa jälleen 6.3.

Ravintola Pinella - perustettu 1848, päivitetty 2020

Ravintola Pinella sulki ovensa hetkeksi maanantaina 24.2. ja vastaanottaa vieraita jälleen 6.3. alkaen täysin uudella fiiliksellä. Alkuvuoden ajan valmistelussa olleelle konseptille annetaan tauon aikana loppusilaus: "yhdistämme kasvispainotteisen ja aasialaisvaikutteisen makumaailman välittömään tunnelmaan ja vehreään ympäristöön", paljastaa ravintolan keittiömestari Kristian Karnell.

Pinellalla on tunnetusti ansiokas historia turkulaisten olohuoneena. "Kuvittelimme, millaista olisi viettää iltaa porukalla juuri pitkältä reissulta palanneen ystävän luona, yhteisen pöydän ääressä kokemuksia vaihtaen ja maailman makuja maistellen. Tällaisen olohuoneen haluamme vieraillemme tarjota vuonna 2020", Karnell summaa.

Päivitetyn Pinellan uuteen menuun tutustut osoitteessa www.pinella.fi. Pöytävarauksia otetaan vastaan 6.3. alkaen, vaikka heti avajaisillalle. Lounaat sekä lauantaibrunssit käynnistyvät 10.3.

Lisätiedot:

Jutta Ruusunen
Viestintäpäällikkö/Sunborn Hotels & Restaurants
jutta.ruusunen.sunborn.fi

Avainsanat

Kuvat

Turkulaisten rakastettu olohuone uudistuu ja avaa jälleen 6.3.
Turkulaisten rakastettu olohuone uudistuu ja avaa jälleen 6.3.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pinella
Pinella
Vanha Suurtori 2
20500 Turku

02 445 6500, info@pinella.fihttp://www.pinella.fi
 

Ravintola Pinella: perustettu 1848, päivitetty 2020.
Olohuoneesi Aurajoen liplatuksessa, historiallisen Turun sydämessä, vilkkaan kulttuurikaupungin sykkeellä. Kasvisten juhlaa, Aasian makuja ja hyvää fiilistä yhteisessä pöydässä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pinella

Maailmanluokan rakkautta ruokaan ja leipureihin27.2.2019 09:52:00 EETKutsu

Turkulaisten oma klassikko Pinella avasi keväällä ovensa maailmalle, kun ravintola sai uuden, ruokaa rakastavan tehomiinin. Ravintolapäällikkö Laura Vähätalo aloitti talvikauden pohjoismaisilla mauilla ja keittiömestari Kim Mustonen tuo Aurajoen rannalle tuoretta kokemusta Michelin-ravintoloista Suomesta ja maailmalta. Pinellan ainutlaatuista ravintolahistoriaakaan ei ole unohdettu. Uudella kevätmenulla nähdään 5.3. alkaen mm. 40-, 50- ja 60-lukujen menuista löytyneiden aarteiden inspiroima "Pinellan klassinen kolminen", tietysti Mustosen tyyliin.

Celler Piñol tuo Pinellaan hyvää tekevän tuulahduksen Espanjasta21.10.2015 10:00:47 EESTTiedote

Pinellassa tarjoillaan 21.10.-19.12.2015 kolmen ruokalajin viinimenu, jonka tähtiä ovat Pinellan keittiömestarin, barcelonalaisen Nahuel Pazosin modernit, kotiseuduista inspiroituneet annokset ja katalonialaisen Celler Piñol -viinitalon viinit. Nämä kriitikoiden ylistämät laatuviinit ilahduttavat sekä maullaan että ulkonäöllään: alku- ja pääruokaviinejä koristavat erityislaatuiset Art Wine -etiketit, jotka ovat Suomen Kehitysvammaliiton ja Tampereen Viinitukun yhteisen projektin hedelmä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme