Ravintola Suomalainen Pohja yllättyi äärioikeiston tilaisuudesta

Jaa

Ravintola Suomalaisella Pohjalla ei ole yhteyksiä tämän päivän tilaisuuden nationalistisiin järjestäjiin. "Tilaisuuden luonne yllätti meidät. Olemme pahoillamme tapahtuneesta", ravintoloitsija Jani Hellström sanoo.

Turkulaisessa ravintola Suomalaisessa Pohjassa järjestettiin tänään tapahtuma, jonka järjestäjänä oli nationalistinen taho. Tilaisuuden luonne alkoi selvitä ravintolan johdolle vasta tänään, kun tapahtuman erikoisjärjestelyt iltapäivällä käynnistyivät.

”Ravintolan varaus oli tehty jo viime syksynä. Silloin mikään ei viitannut siihen, että kyseessä olisi arvojemme vastainen tilaisuus. Koetimme tänään saada asiaa selville asiakkaalta, kun epäilyksemme heräsivät. Emme kuitenkaan saaneet selvää vastausta. Vasta poliisin yhteydenotto varmisti asian”, ravintolayrittäjä Jani Hellström sanoo.

Tilaisuudessa ei ole esiintynyt mitään järjestyshäiriöitä. Poliisi on ollut läsnä ravintolan lähistöllä. Ravintola on saanut jonkin verran vihapostia.

”Sanoudumme luonnollisesti irti kaikista kytkennöistä järjestäjätahoon. Aiomme jatkossa olla entistä tarkempia sen suhteen, millaisia tilaisuuksia ravintolassamme järjestetään. Olen erittäin pahoillani tapahtuneesta”, Hellström toteaa.

Ravintola Suomalainen Pohja

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:

Jani Hellström, ravintoloitsija, puh. 040 770 0083, janihellström@hotmail.com

Tietoja julkaisijasta

Ravintola Suomalainen Pohja
Aurakatu 24 A
20100 Turku

02 2512000http://www.ravintolasuomalainenpohja.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.