Restel OyRestel Oy

Rax painaa kaasua ja lanseeraa Rax-ruokarekan

Jaa

Korona pysäytti Suomen maaliskuussa 2020, mutta laittoi samalla vauhtia Raxissa hautuneelle ajatukselle uudesta take away- ja kotiinkuljetusmenusta. Aterioinnin siirtyessä koteihin oli kehityskohde uudessa ja odottamattomassa tilanteessa selkeä: suositun buffetin rinnalle lanseerattiin uusi noutotilausvalikoima Rax KotiBox. Valikoiman lanseerauksen vuosipäivää päästään juhlistamaan uudella kehitysaskeleella Rax-rekan aloittaessa liikennöinnin kesäkuussa 2021.

Rax-rekka vie Raxin ruuat myös sinne, missä perinteistä ravintolaa ei ole. Mallinnuskuva.
Rax-rekka vie Raxin ruuat myös sinne, missä perinteistä ravintolaa ei ole. Mallinnuskuva.

Rax-rekka on suunniteltu parantamaan KotiBox-menun parhaiden palojen saatavuutta entisestään kesäkuun alusta alkaen, sillä liikkuvan keittiön avulla tuotteita voidaan valmistaa myös ravintolaverkoston ulkopuolella. Tällä hetkellä KotiBox-noutotilausvalikoima löytyy jo kaikista ketjun ravintoloista. Vaikka valikoimaan on nostettu buffetin suosittuja makuja, on tarjolle tuotu myös monia uudenlaisia tuotteita, joille erilainen tilausmuoto loi mahdollisuudet - kaikki KotiBox-menun annokset valmistetaan vasta tilauksesta, jolloin asiakas saa ruokansa aina uunituoreena ja vastavalmistettuna.

”Olemme iloisia siitä, kuinka asiakkaat ovat ottaneet uuden KotiBox-menumme vastaan. Noutotilaukset ovat kasvaneet viimeisen vuoden aikana hurjaa vauhtia, samoin kuin kotiinkuljetus Woltin ja Foodoran kautta. KotiBoxin osuus kohoaakin vilkkaimpiin kotiinkuljetusalueisiin kuuluvilla ravintoloilla jopa 40 prosenttiin kokonaismyynnistä. Tästä on nousemassa selkeästi toinen liiketoiminnan pilari saliruokailun rinnalle, vaikka meidät tunnetaankin perinteisesti nimenomaan pitkän historian omaavana buffetravintolana”, ketjujohtaja Sarita Lehtinen luonnehtii muutosta.

Suosion innoittamana kehitysaskeleita on otettu jo lisää ja kesällä Rax KotiBox kurvaa uusille urille ruokarekan kyydittämänä. Rax-ketjun ensimmäinen ravintola perustettiin vuonna 1994 Vaasaan ja siten myös rekan on luonnollista lähteä liikkeelle synnyinkaupungista. Rax-rekka avaa myyntikautensa kesäkuussa Vaasan Kivihaassa, minkä jälkeen rekka tulee palvelemaan asiakkaita muun muassa erilaisissa kaupunkitapahtumissa. ”Rax-rekan avulla saamme suositut pizzamme uusien yleisöjen äärelle. Olemme innoissamme tästä liikkuvasta palvelumallista, joka muotoutuu osuvaksi ratkaisuksi toritapahtumista aina opiskelijoiden vuosijuhlien jatkoillekin”, Lehtinen maalailee Rax-rekan monipuolisia mahdollisuuksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Rax-rekka vie Raxin ruuat myös sinne, missä perinteistä ravintolaa ei ole. Mallinnuskuva.
Rax-rekka vie Raxin ruuat myös sinne, missä perinteistä ravintolaa ei ole. Mallinnuskuva.
Lataa
Rax KotiBox -menu perustettiin buffet-valikoiman rinnalle palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin.
Rax KotiBox -menu perustettiin buffet-valikoiman rinnalle palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin.
Lataa
Rax KotiBox -noutotilausvalikoimasta löytyy esimerkiksi pizzoja, pizzataskuja, salaatteja sekä pikkupurtavia moneen makuun.
Rax KotiBox -noutotilausvalikoimasta löytyy esimerkiksi pizzoja, pizzataskuja, salaatteja sekä pikkupurtavia moneen makuun.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX

Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Buffetissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. KotiBox-menu mahdollistaa ruuan tilaamisen myös mukaan otettavaksi tai ravintoloista kotiinkuljetuksella Woltin ja Foodoran kautta. Kaikki KotiBox-annokset valmistetaan keittiössä asiakkaan tilauksesta. Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 29 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restel valmentaa nuoria myös tulevaan työelämään22.6.2021 12:00:00 EEST | Uutinen

Vuonna 2020 alkaneessa Burger Kingin ja Diakonissalaitoksen yhteisessä Yhdessä työhön -hankkeessa on ollut tavoitteena helpottaa nuorten työhön pääsemistä ja samalla parantaa heidän työelämätaitojansa. Kohderyhmänä ovat olleet erityisesti heikossa asemassa olevat nuoret. ”Haluamme oikeasti kuunnella nuoria ja ymmärtää heidän erityistarpeitaan työpaikoilla, siksi lähdimme mukaan hankkeeseen”, kertoo Restelin ketjujohtaja Siru Kalpio. Ravintolatoimija Restelin Burger King -ketjussa työskentelee paljon työelämän ensikertalaisia. Tämä on tiedostettu yhtiössä jo pitkään ja sen takia nuoria on valmennettu myös pikaruokaravintolauran jälkeiseen työelämään. Restelissä on tahtoa luoda jokaiselle yhtiön ravintoloista eteenpäin työelämään lähtevälle nuorelle hyvät edellytykset menestyä kaikenlaisissa töissä ja työyhteisöissä. Ravintolaympäristö on oivallinen paikka harjoitella taitoja, joita tarvitaan myös muualla; asiakaspalvelun, myynnin, tiimityöskentelyn ja johtamisen osaamisesta on hyötyä al

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme