Restel OyRestel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.

Jaa

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Rax Pizzabuffetin buffetpöydässä on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia.
Rax Pizzabuffetin buffetpöydässä on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia.

”Olemme aikaisemmin sijainneet sekä kauppakeskus Goodmanissa että Itiksessä, ja odotamme innolla paluutamme molempiin. Koronan myötä ravintoloiden avaukset siirtyivät loppukesään, mutta pian pääsemme jo palvelemaan kauppakeskuksien asiakkaita. Olemme vastanneet poikkeuksellisen kevään antamaan haasteeseen ja kehittäneet take away -valikoimaamme isoin harppauksin. Nyt tarjoamme asiakkaillemme mukaan ostettavaksi muun muassa raikkaita salaatteja ja herkullisia pizzataskuja uuden Rax KotiBox -menumme myötä. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Raxin herkkujen äärelle, niin ravintolassa asioiden kuin myös kotona nauttien”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Rax Pizzabuffetin uusi Rax KotiBox -menu palvelee asiakkaita monipuolisella tilausvalikoimalla, joita voi joko noutaa tai tilata kotiinkuljetuksella. Menuun kuuluu monelle jo aiemmin tutuksi tulleita pizzoja sekä herkullisia uutuuksia, kuten katkarapua, sinihomejuustoa ja viikunabalsamicoa sisältävä Shrimp Blues -pizza tai Pizzataskut, joissa yhdistyy pizzan mehevyys ja salaatin raikkaus. Menusta löytyy myös erilaisia lämpimien herkkujen boxeja, salaattivaihtoehtoja ja snackseja wingseistä mozzarellatikkuihin. Laajasta valikoimasta saa rakennettua isojen, 40 cm halkaisijaltaan olevien, pizzojen kanssa vaikkapa oman buffet-pöydän kotona. Kaikki Rax KotiBox -menun tuotteet valmistetaan asiakkaan tilauksesta; pizzat uunituoreina ja salaatit raikkaina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Rax Pizzabuffetin buffetpöydässä on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia.
Rax Pizzabuffetin buffetpöydässä on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia.
Lataa
Herkulliset pizzat ovat Raxin kärkituote. Kuvassa Rax KotiBox -valikoimaan kuuluva Shrimp Blues -uutuuspizza.
Herkulliset pizzat ovat Raxin kärkituote. Kuvassa Rax KotiBox -valikoimaan kuuluva Shrimp Blues -uutuuspizza.
Lataa
Rax KotiBox -menusta löytyy herkullisia pizzataskuja, kuten Hot Pollo.
Rax KotiBox -menusta löytyy herkullisia pizzataskuja, kuten Hot Pollo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffetin monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Raxissa jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Raxissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. Raxista voit ostaa tuotteita myös mukaasi.

Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 28 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restel valmentaa nuoria myös tulevaan työelämään22.6.2021 12:00:00 EEST | Uutinen

Vuonna 2020 alkaneessa Burger Kingin ja Diakonissalaitoksen yhteisessä Yhdessä työhön -hankkeessa on ollut tavoitteena helpottaa nuorten työhön pääsemistä ja samalla parantaa heidän työelämätaitojansa. Kohderyhmänä ovat olleet erityisesti heikossa asemassa olevat nuoret. ”Haluamme oikeasti kuunnella nuoria ja ymmärtää heidän erityistarpeitaan työpaikoilla, siksi lähdimme mukaan hankkeeseen”, kertoo Restelin ketjujohtaja Siru Kalpio. Ravintolatoimija Restelin Burger King -ketjussa työskentelee paljon työelämän ensikertalaisia. Tämä on tiedostettu yhtiössä jo pitkään ja sen takia nuoria on valmennettu myös pikaruokaravintolauran jälkeiseen työelämään. Restelissä on tahtoa luoda jokaiselle yhtiön ravintoloista eteenpäin työelämään lähtevälle nuorelle hyvät edellytykset menestyä kaikenlaisissa töissä ja työyhteisöissä. Ravintolaympäristö on oivallinen paikka harjoitella taitoja, joita tarvitaan myös muualla; asiakaspalvelun, myynnin, tiimityöskentelyn ja johtamisen osaamisesta on hyötyä al

Rax painaa kaasua ja lanseeraa Rax-ruokarekan4.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Korona pysäytti Suomen maaliskuussa 2020, mutta laittoi samalla vauhtia Raxissa hautuneelle ajatukselle uudesta take away- ja kotiinkuljetusmenusta. Aterioinnin siirtyessä koteihin oli kehityskohde uudessa ja odottamattomassa tilanteessa selkeä: suositun buffetin rinnalle lanseerattiin uusi noutotilausvalikoima Rax KotiBox. Valikoiman lanseerauksen vuosipäivää päästään juhlistamaan uudella kehitysaskeleella Rax-rekan aloittaessa liikennöinnin kesäkuussa 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme