Realia Group Oy

Realia Group -konserni ostaa Colliers International Finland Group Oy:n isännöintiliiketoiminnat ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana isännöintialan toimijana

Jaa

Pohjoismaiden suurin asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistunut Realia Group -konserni on ostanut Colliers Isännöinti Oy:n (entinen Ovenia Isännöinti Oy) Colliers International Finland Group Oy:ltä (entinen Ovenia Group Oy). Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Colliers Isännöinti Oy on Realia Isännöinnin jälkeen toiseksi suurin isännöintialan toimija Suomessa. Yhtiö toimii 14 paikkakunnalla ja sillä on noin 1 100 asiakasta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 13,9 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 140 henkeä. Colliers Isännöinti Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään ja yrityskaupan yhteydessä sen nimi muutetaan Arenna Oy:ksi.

”Halusimme löytää isännöinnin liiketoiminnallemme hyvämaineisen ja osaavan toimijan, jolla on sekä halua että kykyä kehittää toimintaa tulevaisuudessa, ja olemme tyytyväisiä, että Realia Group valikoitui isännöintiliiketoimintamme ostajaksi. Lisäksi halusimme varmistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun myös jatkossa”, Colliers International Finland Group Oy:n toimitusjohtaja Sirpa Ojala toteaa.

”Nyt solmittu kauppa on merkittävä askel rakentaessamme Realia Isännöinnistä Suomen johtavaa isännöintialan palveluyritystä. Colliers Isännöinnin (jatkossa Arennan) maantieteellinen asema vahvistaa loistavasti liiketoimintaamme Suomessa painottuen pääkaupunkiseudulle sekä Itä- ja Pohjois-Suomeen. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä saadessamme joukkoomme uutta osaamista. Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa ensiluokkainen palvelu sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja ja Realia Isännöinnin vt. liiketoimintajohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Realia Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja -välityksen asiantuntijapalveluyritys, ja tavoitteenamme on kasvaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana. Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa konsernimme kasvustrategiaa”, Bergendahl sanoo.

Yhteyshenkilöt

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja Realia Group Oy ja
vt. liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh. 040 833 5461

Sirpa Ojala, toimitusjohtaja, Colliers International Finland Group Oy, puh. 040 5663466

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Group Oy
Valimotie 9
00380 HELSINKI

http://www.realiagroup.fi

Realia Group Oy on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Oberhaus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Group Oy

Matti Bergendahl jättää tehtävänsä Realia Group -konsernin toimitusjohtajana - Hänen seuraajakseen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Virta1.10.2019 13:57:33 EESTTiedote

Viiden menestyksekkään vuoden jälkeen Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Tästä johtuen Realia Group Oy:n hallitus on tyytyväinen voidessaan ilmoittaa, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Virta. Karin tutustuminen Realia Group -konserniin alkaa lokakuun aikana ja hän aloittaa tehtävässään konsernin toimitusjohtajana 1.11.2019. Matti Bergendahl toimii Kari Virran tukena vuoden 2019 loppuun saakka. ”Olemme kiitollisia Matti Bergendahlin panoksesta Realia Group -konsernissa. Bergendahlin johdossa Realia Group -konsernista ja sen liiketoimintayksiköistä on kasvanut Pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluiden asiantuntijakonserni, joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Bergendahlin toimikaudella 2014–18 konsernin liikevaihto on kasvanut 90 miljoonasta eurosta yli 140 miljoonaan euroon. Samana ajanjaksona konsernin kannattavuus on k

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme