Realia Group Oy

Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajaksi Marjo Pääkkö

Jaa

Realia Group -konsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KM, VTK Marjo Pääkkö. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 13.2.2020. Pääkkö siirtyy Realia Groupiin Schenker Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävästä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Marjo Pääkön vastaamaan Realia Groupin henkilöstöasioista. Henkilöstötyytyväisyys ja hyvä johtaminen ovat Realia Groupin kasvun kannalta keskeisessä roolissa, ja näissä asioissa Marjon kokemus ja osaaminen vahvistavat konsernia erinomaisella tavalla. Haluamme olla entistä vahvempi kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen asiantuntijapalvelukonserni, ja hänen taustansa tukee erinomaisesti Realia Groupin ja sen konserniyhtiöiden kehittymistä”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta toteaa.

”Asuminen on yksi ihmisen tärkeimmistä elämänlaatua määrittelevistä tekijöistä. Alansa markkinajohtajana Realia Groupilla on tärkeä rooli kiinteistöjohtamisenpalveluiden kehittämisessä vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Lisäksi vahva tavoite kasvaa ja kansainvälistyä entisestään tekee Realia Groupista erittäin kiinnostavan toimijan. On upeaa päästä kehittämään Realia Groupista sen toimialojen parasta konsernia yhdessä asiakkaiden, osaavan henkilöstön ja asiantuntijoiden kanssa", Marjo Pääkkö sanoo. 

Henkilöstöjohtajana Marjo Pääkkö tulee vastaamaan Realia Group -konsernin HR-asioista kaikissa konsernin toimintamaissa, ja hän raportoi Realia Groupin toimitusjohtajalle.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Kari Virta, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 751 1853

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Group Oy
Valimotie 9
00380 HELSINKI

http://www.realiagroup.fi

Realia Group -konserni on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti, Realia Management ja Arenna. Baltian liiketoiminnoista vastaa Oberhaus ja Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Group Oy

Matti Bergendahl jättää tehtävänsä Realia Group -konsernin toimitusjohtajana - Hänen seuraajakseen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Virta1.10.2019 13:57:33 EESTTiedote

Viiden menestyksekkään vuoden jälkeen Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Tästä johtuen Realia Group Oy:n hallitus on tyytyväinen voidessaan ilmoittaa, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Virta. Karin tutustuminen Realia Group -konserniin alkaa lokakuun aikana ja hän aloittaa tehtävässään konsernin toimitusjohtajana 1.11.2019. Matti Bergendahl toimii Kari Virran tukena vuoden 2019 loppuun saakka. ”Olemme kiitollisia Matti Bergendahlin panoksesta Realia Group -konsernissa. Bergendahlin johdossa Realia Group -konsernista ja sen liiketoimintayksiköistä on kasvanut Pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluiden asiantuntijakonserni, joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Bergendahlin toimikaudella 2014–18 konsernin liikevaihto on kasvanut 90 miljoonasta eurosta yli 140 miljoonaan euroon. Samana ajanjaksona konsernin kannattavuus on k

Realia Group -konserni ostaa Colliers International Finland Group Oy:n isännöintiliiketoiminnat ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana isännöintialan toimijana9.7.2018 13:56:57 EESTTiedote

Pohjoismaiden suurin asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistunut Realia Group -konserni on ostanut Colliers Isännöinti Oy:n (entinen Ovenia Isännöinti Oy) Colliers International Finland Group Oy:ltä (entinen Ovenia Group Oy). Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme