Realia Isännöinti Oy

Realia Isännöinti kasvaa Vaasassa yrityskaupalla - Oy Buma-Team Ltd Ab osaksi Realia Isännöintiä

Jaa

Suomen suurin isännöintialan yritys Realia Isännöinti Oy on ostanut Rannikko-Pohjanmaalla toimivan isännöintiyritys Oy Buma-Team Ltd Ab:n. Yrityskauppa noudattaa Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Pohjanmaan rannikkoalueella laadukasta isännöintipalvelua tarjoava Oy Buma-Team Ltd Ab on palvellut asiakkaitaan jo 90-luvun puolivälistä alkaen. Buma-Team isännöi yhteensä noin 200 kohdetta.

”Buma-Team on saavuttanut Rannikko-Pohjanmaalla vankan markkina-aseman ja olemme tunnettu paikallisesta ja asiantuntevasta palvelusta. Haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja panostaa isännöintiliiketoiminnan kehittämiseen alueella jatkossakin ja yhdistyminen Realia Isännöintiin mahdollistaa tämän erittäin hyvin”, Buma-Teamin toimitusjohtaja Janne Ala sanoo.
”Meidän nykyinen loistava henkilöstömme jatkaa työtämme asiakkaidemme hyväksi ja kaupan myötä pääsemme yhdistämään resurssimme Realia Isännöinnin asiantuntevan Vaasan-toimiston kanssa sekä saamme valtakunnallisen organisaation tuen käyttöömme”, Janne Ala jatkaa

”Toivotan Buma-Teamin henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi Realia Isännöintiä. Kaupan myötä meillä on mahdollisuus yhdessä tarjota Buma-Teamin asiakkaille valtakunnallisen isännöintialan toimijan asiantuntijuus ja kehittyvät palvelut, joihin panostamme voimakkaasti. On ilo saada Buma-Teamin ammattitaitoinen henkilöstö osaksi isännöintialan kehitystyötä, ja olen erittäin tyytyväinen strategiamme mukaisen kasvun jatkumisesta myös Pohjanmaalla. Haluan toivottaa Janne Alalle menestystä Realia Isännöinti Oy:n Vaasan toimipaikkojen päällikkönä”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Yrityskauppa ei vaikuta voimassa oleviin asiakassopimuksiin. Oy Buma-Team Ltd Ab jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä.

Realia Isännöinti on osa Realia Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava konserni.

Lisätiedot:

Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh 040 509 5087

Janne Ala, yksikönpäällikkö, Realia Isännöinti Oy, puh 020 116 0204

 

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 2 000 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiaisannointi.fi

Tietoja julkaisijasta

Realia Isännöinti Oy
Realia Isännöinti Oy
Valimotie 17-19
00380 HELSINKI

http://www.realiaisannointi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Isännöinti Oy

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti5.11.2019 07:30:00 EETTiedote

Suurin osa suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista kokee tuntevansa oman taloyhtiönsä taloudellisen tilanteen vähintään melko hyvin. Joka neljäs (23 %) osakkaista ei kuitenkaan tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Tiedot selviävät Realia Isännöinnin IRO Researchillä teettämästä Tuhat suomalaista -tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme