Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

RekryExpo jälleen keskiviikkona Turun Messukeskuksessa

Jaa
Turun Messukeskuksessa 15. maaliskuuta järjestettävässä RekryExpo-tapahtumassa kohtaavat yritykset ja työnhakijat. Tapahtumassa on mukana laaja kattaus yrityksiä ja oppilaitoksia sekä satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja.
RekryExpo 15.3.2023 Turun Messukeskuksessa
RekryExpo 15.3.2023 Turun Messukeskuksessa

Turun Messukeskuksessa 9. kertaa järjestettävä RekryExpo-tapahtuma tarjoaa työvoimapulasta kärsiville yrityksille loistavan mahdollisuuden tavata satoja potentiaalisia työnhakijoita saman katon alla. Kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset mahdollistavat rekrytoijille suorat rekrytoinnit ja työnhakijoille mahdollisuuden vertailla työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Työnhakua tukevaa ohjelmaa

Työpaikkojen lisäksi RekryExpo tarjoaa kävijöille mielenkiintoista, työnhakua tukevaa ohjelmaa auditorion ohjelmalavalla. Lavalle nousee niin työnantajien edustajia, ammatinvalintapsykologeja kuin oppilaitosten edustajiakin kertomaan työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksista.

Messupäivän yhden innostavimman ja kiinnostavimman puheenvuoron esittää turkulainen ympäristöinsinööri Julia Lineri. Julia on ollut huonokuuloinen syntymästään saakka, mutta se ei ole estänyt häntä etenemästä opinnoissa ja työelämässä.

Vuoden rekrytoija 2022, rekrytointipäällikkö Anna-Kaisa Arvo puolestaan tarjoaa työnhakijoille parhaat vinkit työnhakuun.

TE-toimisto vahvasti mukana tapahtumassa

Työ- ja elinkeinotoimisto ja Suomen Ukrainalaiset ry ovat vahvasti mukana tapahtumassa. TE-toimistolla on oman messuosaston lisäksi ukrainalaisille suunnattu osasto sekä ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto. Lisäksi TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille, joiden opastus toteutetaan ukrainan kielellä.

TE-toimisto tuottaa myös livestreemejä tapahtumasta, joten esteen sattuessa tapahtumaan voi osallistua myös etänä.

RekryExpo on avoinna klo 10-17 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien sekä TS-yhtymän muiden tilattavien lehtien kanssa yhteistyössä.

Linkki RekryExpon verkkosivuille https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rekryexpo/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

RekryExpo 15.3.2023 Turun Messukeskuksessa
RekryExpo 15.3.2023 Turun Messukeskuksessa
Lataa
Julia Lineri
Julia Lineri
Lataa
Anna-Kaisa Arvo, kuvaaja Niko Raappana/ Duunitori
Anna-Kaisa Arvo, kuvaaja Niko Raappana/ Duunitori
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

Vaihde (02) 337 111https://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Ajoneuvomatkailu on nyt matkailutrendien aallonharjalla – uutuudet esillä Turun Caravan Show´ssa17.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Matkailuajoneuvoilla matkustamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina. Riippumaton ja vapaa matkustusmuoto kiinnostaa nyt yhä useampaa, myös nuoria aikuisia. Turun Messukeskuksessa 21.-23.4.2023 järjestettävässä Caravan Show -tapahtumassa esitellään niin vuoden 2023 uutuusmatkailuajoneuvoja ja -vaunuja kuin vaihtokalustoakin. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun.

Turun Kirjamessuilla koettiin iloisia kohtaamisia kirjailijoiden ja lukijoiden välillä3.10.2022 08:34:44 EEST | Tiedote

Eilen päättyneet Turun Kirjamessut sekä samanaikaisesti järjestetyt Ruoka- ja Viinimessut keräsivät kolmen päivän aikana Messukeskukseen runsaasti kirjallisuuden- ja kulttuurin ystäviä. Uutuuskirjat kävivät ennätyksellisen hyvin kaupaksi ja kävijät olivat tyytyväisiä tapahtuman antiin. Myös kävijämäärä kehittyi positiiviseen suuntaan viime vuoteen verrattuna. Messut järjestettiin 30.9.-2.10.2022 Turun Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme