Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Rekrytering av beredningsdirektörer med ansvar för tjänstehelheterna inom Västra Nylands välfärdsområde börjar snart

Dela

Det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde beslutade inleda rekrytering av beredningsdirektörer som ansvarar för tjänstehelheterna inom social- och hälsovården.

Uppgiftsområdena för de beredningsdirektörer som ansvarar för tjänstehelheterna är:

  • barn, unga och familjer
  • vuxna
  • äldre.

Uppgiftsområdena omfattar social- och hälsovården. Om uppgiftsfördelningen i fråga om tjänster som gäller alla åldersgrupper avtalas särskilt. Uppgifterna ledigförklaras så snart som möjligt.

Den tidigare inledda ansökningstiden för uppgifterna som beredningsdirektörer för styrnings- och stödtjänsterna samt för räddningsväsendet och den prehospitala akutsjukvården går ut 24.9. Meddelande

Dessutom beslutade man sig för att ansluta sig till Esbo stads pågående upphandlingar. Västra Nylands välfärdsområde befullmäktigar Esbo stad att på välfärdsområdets vägnar sköta konkurrensutsättningsförfarandena för upphandlingarna och fatta upphandlingsbeslut i ärendet för Västra Nylands välfärdsområde. Västra Nylands välfärdsområde ingår egna upphandlingskontrakt om upphandlingarna och ansvarar självt för avtals- och leverantörshanteringen under kontraktsperioden.

Sammanträdesmaterial 23.9.2021

Nyckelord

Kontakter

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Tel:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovården och räddningsväsendets tjänster från 1.1.2023. Västra Nylands välfärdsområde omfattar Esbo, Grankulla, Hangö, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och vård- och omsorgssamkommunen Karviainen (Högfors och Vichtis). I välfärdsområdet ingår också Västra Nylands räddningsverk.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Inbjudan till media: Ministerarbetsgruppen för social- och hälsovård kommer på sin regionturné till Västra Nyland 20.10.202115.10.2021 17:55:32 EEST | Kutsu

I evenemanget deltar familje- och omsorgsminister Krista Kiuru och ministern för nordiskt samarbete eller jämställdhet Thomas Blomqvist, tjänstemän vid social- och hälsovårdsministeriet, finansministeriet, inrikesministeriet och undervisnings- och kulturministeriet samt representanter för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum