Remeo Oy

Remeo vahvistaa toimintaansa Vakka-Suomessa ostamalla Taivassalon Jätehuollon

Jaa

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy ostaa Taivassalon Jätehuolto Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupalla Remeo haluaa vahvistaa toimintaansa Vakka-Suomessa, jonka yritys näkee erittäin merkittävänä alueena.

Taivassalon Jätehuolto Oy on perinteikäs vakkasuomalainen jätehuoltopalveluiden tarjoaja, jonka toiminta-alueita ovat Taivassalo ja Vehmaa.

Taivassalon Jätehuollon toiminta jatkuu kuten tähänkin asti, esimerkiksi asiakaspalvelun yhteystiedot säilyvät ennallaan.

”Tulemme varmistamaan kaikin tavoin, että asiakkaillemme muutos on saumaton. Esimerkiksi huolehdimme siitä, että asiakkaidemme kannalta oleelliset tiedot siirtyvät joustavasti Remeo Oy:n organisaatiolle, joka palvelee jatkossa asiakkaitamme. Mahdollisista muutoksista tiedotamme asiakkaillemme erikseen”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Nieminen Taivassalon Jätehuolto Oy:stä.

”Tunnemme Remeon pitkältä ajalta ja olen varma, että asiakkaillemme tulevaisuus näyttäytyy erittäin positiivisena. Uusi omistajamme panostaa vahvasti asiakkaiden paikalliseen palvelemiseen ja lähellä olemiseen”, Jarmo Nieminen painottaa.

”Arvostamme Taivassalon Jätehuollon pitkää jätehuollon osaamista, ja olemme hyvin iloisia siitä, että olemme saaneet tämän kaltaisen vastuullisen ja paikallisen toimijan osaamisen käyttöömme. Yrityskaupan myötä pystymme vahvistamaan asemaamme Vakka-Suomessa ja palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin”, sanoo yksikönpäällikkö Timo Räsänen Remeo Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Jarmo Nieminen, Taivassalon Jätehuolto Oy, puh. 040 5656 123, japi@taivassalo.net

Turun ja Uudenkaupungin yksikönpäällikkö Timo Räsänen, Remeo Oy, puh. 0500 787 878, timo.rasanen@remeo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Remeo Oy
Remeo Oy
Linjatie 6
01260 VANTAA

010 5400http://www.remeo.fi

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 78,2 miljoonaa euroa. remeo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Remeo Oy

I love muovi innostanut päijäthämäläisiä taloyhtiöitä muovin lajitteluun - Suunnitelmissa muovipakkausten erilliskeräys myös omakotitaloasukkaille15.5.2019 08:28:16 EESTTiedote

Remeo Oy oli mukana Ylen I love muovi -kampanjassa Lahden kaupungin yhtenä ympäristöhuollon yhteistyökumppanina. Yrityksen näkökulmasta kampanja oli todella onnistunut, sillä Lahden seudun taloyhtiöt ovat heränneet kampanjan myötä siihen, että muovi on arvokas raaka-aine, joka pitää hyödyntää uudelleen materiaalina.

Remeo suunnittelee Suomen edistyksellisintä kierrätyslaitosta Vantaalle – Uusin teknologia mahdollistaa aidon hyödyntämisasteen noston22.8.2018 10:00:00 EESTTiedote

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy suunnittelee Vantaalle rakennusteollisuuden sekä kaupan ja teollisuuden jätemateriaaleille kierrätyslaitosta, joka edistäisi merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa. Uusimman teknologian myötä laitoksella olisi mahdollista tuottaa erittäin puhtaita ja arvokkaita, uudelleen käytettäviä materiaaleja, joilla korvataan neitseellisiä raaka-aineita. Vuonna 2020 valmistuvaksi suunnitellun laitoksen käsittelykapasiteetti voi olla jopa 30 prosenttia pääkaupunkiseudun tarpeesta.

REMEON TURUN YKSIKKÖ JUHLI 112-VIIKOLLA – koko yrityksen panostus ennakointiin turvallisuudessa pelasti työntekijän hengen11.2.2018 08:50:35 EETTiedote

Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy on osallistunut arjen turvallisuutta korostavaan 112-päivän kampanjaan nostamalla esille yrityksen onnistunutta ennakoivaa asennetta turvallisuudessa. Turun yksikössä juhlittiin 112-viikolla 1000:ta päivää ilman tapaturmia ja koko yrityksessä on voitu muistella ennakoinnin ja varautumisen ansiosta onnellista tarinaa työntekijän hengen pelastamisesta. Varsinainen 112-päivä on tänään 11. helmikuuta, mutta kampanja on kestänyt koko viikon 5.–11.2.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme