Remeo Oy

Remeo vahvistaa Urheilugaalan ympäristöosaamista

Jaa

Urheilugaala aloittaa monivuotisen yhteistyön suomalaisen ympäristöhuoltoalan yrityksen Remeon kanssa. Gaalan tuotannossa kiinnitetään entistä enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen ja gaalayleisöä aktivoidaan muun muassa pohtimaan kierrätystapoja.

leipäteksi

Yhteistyö näkyy heti tämänvuotisessa gaalassa, kun tuotantomateriaaleissa on otettu huomioon kiertotalous: esimerkiksi pöytävalaisimet valmistetaan siten, että niitä voidaan käyttää uudelleen.

Remeo tuo Urheilugaalan punaiselle matolle kaikkien gaalavieraiden testattavaksi lajittelupelin, jonka avulla voi opetella konkreettisia kierrätystapoja. Myös Urheilugaalan tiimi ja vapaaehtoiset koulutetaan toimimaan kestävien toimintatapojen mukaisesti. Lisäksi jokainen gaalavieras voi antaa oman ympäristölupauksensa vuodelle 2019 ja samalla tutustua, minkälaisiin lupauksiin muut ovat sitoutuneet tänä vuonna.

- Gaalan teemana on tänä vuonna nuorten urheilu, ja kiinnitämme huomiota tulevaisuuden sukupolvien edellytysten turvaamiseen. Yhdessä Remeon kanssa haluamme kannustaa koko suomalaista urheilukenttää ja tapahtumien järjestäjiä panostamaan tapahtumien vastuullisuuteen ja ympäristöhaittojen minimoimiseen, kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Yhteistyö tiivistyy uuden gaalakauden suunnittelun käynnistyessä ja jatkossa Urheilugaalan tuotantoon tuodaan lisää kiertotalouden mukaista ympäristöajattelua.

- Urheilugaalan ja Remeon arvot tukevat toisiaan, sillä meillä molemmilla on vahva tahto toimia tulevaisuuden hyväksi rohkeasti ja uudella tavalla, yhdessä muiden kanssa. Haluamme myös olla luomassa maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata, sanoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild, puh. 040 301 3004, johan.mild@remeo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Remeo Oy
Remeo Oy
Linjatie 6
01260 VANTAA

010 5400http://www.remeo.fi

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme noin 350 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 82,9 miljoonaa euroa. remeo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Remeo Oy

I love muovi innostanut päijäthämäläisiä taloyhtiöitä muovin lajitteluun - Suunnitelmissa muovipakkausten erilliskeräys myös omakotitaloasukkaille15.5.2019 08:28:16 EESTTiedote

Remeo Oy oli mukana Ylen I love muovi -kampanjassa Lahden kaupungin yhtenä ympäristöhuollon yhteistyökumppanina. Yrityksen näkökulmasta kampanja oli todella onnistunut, sillä Lahden seudun taloyhtiöt ovat heränneet kampanjan myötä siihen, että muovi on arvokas raaka-aine, joka pitää hyödyntää uudelleen materiaalina.

Remeo suunnittelee Suomen edistyksellisintä kierrätyslaitosta Vantaalle – Uusin teknologia mahdollistaa aidon hyödyntämisasteen noston22.8.2018 10:00:00 EESTTiedote

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy suunnittelee Vantaalle rakennusteollisuuden sekä kaupan ja teollisuuden jätemateriaaleille kierrätyslaitosta, joka edistäisi merkittävästi kiertotalouden toteutumista Suomessa. Uusimman teknologian myötä laitoksella olisi mahdollista tuottaa erittäin puhtaita ja arvokkaita, uudelleen käytettäviä materiaaleja, joilla korvataan neitseellisiä raaka-aineita. Vuonna 2020 valmistuvaksi suunnitellun laitoksen käsittelykapasiteetti voi olla jopa 30 prosenttia pääkaupunkiseudun tarpeesta.

REMEON TURUN YKSIKKÖ JUHLI 112-VIIKOLLA – koko yrityksen panostus ennakointiin turvallisuudessa pelasti työntekijän hengen11.2.2018 08:50:35 EETTiedote

Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy on osallistunut arjen turvallisuutta korostavaan 112-päivän kampanjaan nostamalla esille yrityksen onnistunutta ennakoivaa asennetta turvallisuudessa. Turun yksikössä juhlittiin 112-viikolla 1000:ta päivää ilman tapaturmia ja koko yrityksessä on voitu muistella ennakoinnin ja varautumisen ansiosta onnellista tarinaa työntekijän hengen pelastamisesta. Varsinainen 112-päivä on tänään 11. helmikuuta, mutta kampanja on kestänyt koko viikon 5.–11.2.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme