Osuuskauppa Hämeenmaa

Rent it-vuokrauspalvelu rantautui Hämeenmaalle

Jaa

Prisma Launeen Pesukatu laajensi palveluitaan Rent it-vuokrauspalvelulla. Palvelun tavoitteena on tehdä pakettiautojen ja kärryjen vuokraamisesta mahdollisimman helppoa.

Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä.
Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä.

Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä. Konsepti on tuttu Osuuskauppa Keskimaalta, jossa Rent it-palvelu on toiminut jo useamman vuoden ajan. Palvelu rantautui Hämeenmaalle heti joulukuun alkaessa.

– Launeelta voi vuokrata pakun vaikkapa vain kahdeksi tunniksi. Ei ole siis pakko vuokrata esimerkiksi koko vuorokaudeksi vain, jotta saa nopean asian hoidettua. Jos ostaa Prismasta television, joka ei mahdukaan autoon, niin sen voi kuljettaa kotiin lyhyellä vuokra-ajalla, kertoo ABC-myyntipäällikkö Teemu Mikkola Hämeenmaalta.

Launeen Prisman Pesukatu sijaitsee keskeisellä kauppapaikalla Lahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Prisman yhteydessä on paljon parkkitilaa, johon voi jättää kätevästi oman auton, kun ottaa pakettiauton allensa vuokralle.

– Vuokrattavissa on alkuun pakettiautoja, isoja kuomuperäkärryjä sekä autotrailereita. Kun olemme saaneet palvelun käyttöön joulukuussa, niin seuraamme millaisia tarpeita ja käyttökokemuksia asiakkailtamme tulee. Sen mukaan kehitämme palvelua ja laajennamme asiakastarpeiden mukaan. Helppous, saatavuus ja kätevyys ovat palvelun keskiössä, Mikkola toteaa.

Uusi Rent it-vuokrauspalvelu on saatavilla 1.12.2022 alkaen osoitteesta Ajokatu 87, Prisma Launeen aukioloaikojen mukaisesti. Tiedot välineistä sekä ajanvarauspalvelut löytyvät Rent it-palvelun verkkosivuilta, osoitteesta hameenmaa.rent-it.fi. Palvelusta saa myös S-Etukortilla Bonusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-myyntipäällikkö Teemu Mikkola, 050 534 9596

Kuvat

Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä.
Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 168 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3260 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 168 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaalla vahva asiakasomistajuuden vuosi 2022: Bonuksia maksettiin ennätykselliset 33,7 miljoonaa euroa31.1.2023 11:00:00 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa teki vuonna 2022 hyvän tuloksen majoitus –ja ravintolatoimialan elpymisen ansiosta. Samaan aikaan marketkaupan tulos laski inflaation seurauksena. Hämeenmaan asiakasomistajille palautui viime vuonna ennätyssumma Bonuksina, 33 700 000 euroa. Osuuskauppa palkitsee myös henkilöstönsä vuoden 2022 tuloksesta noin kolmen miljoonan euron ylimääräisellä tulospalkkiolla.

Ilmoittautuminen Hämeenmaan Kannustajiin käynnistyy – jaossa jälleen 60 000 euroa tukea27.1.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänäkin vuonna Kannustajat-ohjelman kautta 60 000 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Ohjelmaan voivat ilmoittautua mukaan alueen lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät seurat, harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme