Restamax OyjRestamax OyjRestamax Oyj

Restamaxilta uusia elämyshuoneavauksia – Tampereelle Vihahuone ja Seinäjoelle kaksi Run Out -pakohuonetta

Jaa

Tampereella elämyskeskus Crazy Golfin tiloihin on avattu Vihahuone. Huone tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden paiskoa tavaroita rikki erilaisilla apuvälineillä ilman siivousvelvoitetta tai huonoa omaatuntoa. Seinäjoelle puolestaan on avattu kaksi Run Out -pakohuonetta, joissa pelaajat yrittävät löytää vihjeiden avulla tiensä ulos suljetusta huoneesta 60 minuutissa. Avatut viha- ja pakohuoneet kuuluvat Restamaxin tytäryhtiö Poolmax Oy:n omistukseen.

Tampereelle avattu Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa.
Tampereelle avattu Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa.

Maailmalla suosiota niittänyt konsepti Suomeen

Vihahuoneessa rikottavat tavarat ovat erilaisia kodin ja toimiston tavaroita, elektroniikkalaitteita, lasipulloja ja astioita. Kättä pidempää hajottamiseen löytyy runsaasti, sillä tarjolla on 15 erilaista vaihtoehtoa: vasaroita, lekoja, rengasrautoja sekä golf- ja pesäpallomailoja. Valittavana on neljä suorituspakettia: Kiukku-, Viha- ja Raivo-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia. Lisäksi tarjolla on Avioero-paketti, johon saa tuoda omat tai ex-puolison tavarat. Vapauttavalle "mäiskinnälle" tulee hintaa paketista riippuen 15–35 euroa.

- Niin sanottu raivoamishuonekonsepti on saanut ulkomailla runsaasti suosiota, ja avaamamme Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa. Huoneessa pääsee purkamaan stressiä tai viettämään hauskaa raivopäivää ystävien kanssa, polttareita tai tyky-päivää. Turvallisessa ympäristössämme voi tehdä jotain sellaista, mikä kotona aiheuttaisi kamalan siivon ja ison laskun, naurahtaa Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Vihahuoneen sisustus jäljittelee vanhaa tehdasmiljöötä graffiteineen, ja hajottamisen taustalle saa valita aggressioita nostattavaa heavy-, tekno- tai klassista musiikkia. Valikoimista löytyy myös Suomi-iskelmää. Halutessaan mukaan saa maksullisen videotallenteen huoneessa viettämästään ajasta. Käyttäjät puetaan asianmukaisiin suojavarusteisiin, ja Vihahuoneen alaikäraja on 16 vuotta.

Uudet pakohuoneet tuovat jännitystä Seinäjoelle

Poolmax laajensi myös Seinäjoen elämystarjontaa avaamalla kaksi Run Out -pakohuonetta Galaxie Sports & Billiardsin ja Pub Wäinön yhteyteen Kalevankadulle. Voodoo-huoneessa seikkaillaan myrskyjen runtelemalla karibialaisella saarella, kun taas Haaksirikko tarjoaa jännitystä ja tiivistyvää tunnelmaa uppoavassa laivassa.

- Pakohuoneidemme autenttisuus, toiminnallisuus, audiovisuaaliset efektit sekä vaihtelevat ongelmat nostavat Seinäjoella pakohuonepelikokemuksen aivan uudelle tasolle, iloitsee Galaxie Sports & Billiardsin projektipäällikkö Niko Kymäläinen.

Huoneissa 2–6 hengen ryhmällä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, joita ratkotaan käyttämällä päättelykykyä, luovuutta ja tiimin yhteistyötaitoja. Mysteeri selviää vihjeiden avulla, joilla ryhmä pyrkii löytämään tiensä huoneesta ulos.

Run Out -pelihuoneet löytyvät ennestään Tampereelta Crazy Golfin yhteydestä sekä Raumalta. Sekä Vihahuone että Run Out -pakohuoneet palvelevat asiakkaitaan varausten mukaan.

Vihahuone
Puutarhakatu 21, Tampere
tampere@vihahuone.fi, puh. 0100 5549
Varaukset myös Crazy Golfin tiskiltä.

Run Out Seinäjoki
Kalevankatu 2
seinajoki@galaxie.fi, puh. 0100 5527

Lisätietoja:

Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja, Poolmax Oy
hannu.lahtinen@ravintola.fi, puh. +358 40 513 4300

Niko Kymäläinen, projektipäällikkö, Viihdemaailma Ilona, Pub Wäinö, Galaxie Sports & Billiards, Seinäjoki
niko.kymalainen@ravintola.fi, +358 400 669 173

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Avainsanat

Kuvat

Tampereelle avattu Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa.
Tampereelle avattu Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa.
Lataa
Vihahuoneessa on neljä suoritusvaihtoehtoa: Kiukku-, Viha-, Raivo- ja Avioero-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia.
Vihahuoneessa on neljä suoritusvaihtoehtoa: Kiukku-, Viha-, Raivo- ja Avioero-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia.
Lataa
Run Outin Haaksirikko-huone tarjoaa jännitystä uppoavassa laivassa.
Run Outin Haaksirikko-huone tarjoaa jännitystä uppoavassa laivassa.
Lataa
Run Outin Voodoo-huoneessa seikkaillaan myrskyjen runtelemalla karibialaisella saarella.
Run Outin Voodoo-huoneessa seikkaillaan myrskyjen runtelemalla karibialaisella saarella.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 8 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme