Restel tuottamaan Lahden eturivin tapahtumatalojen ravintolapalvelut
Restel on voittanut tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n ravintolapalveluiden kilpailutuksen. KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki siirtyvät ravintolapalveluiden osalta Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun operointiin 1.1.2020. Sopimus allekirjoitettiin 19.6.2019.
“Ruoka ja sen ympärille rakennettu palvelukokonaisuus on olennainen osa kokonaisvaltaista elämyksellisyyttä. Siksi meille on tärkeää, että ravintolapalvelujen tuottaja on alusta asti kanssamme ideoimassa ja kehittämässä ruoka- ja palvelutarjontaa aina kyseisen tapahtuman luonteen huomioon ottaen”, sanoo KOKO Lahden toimitusjohtaja Emilia Mäki.
Kilpailutus herätti laajasti kiinnostusta ja tarjouksen jätti kahdeksan alan toimijaa. Restelin voiton takasi moderni ja tulevaisuuteen katsova kokonaiskonsepti; ravintolatoimintaa tullaan kehittämään jatkuvasti ja tulevaisuuden ravintolatrendejä seurataan tarkalla silmällä. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Restelin tarjoamat digitaaliset palvelut nopeuttavat ja siten parantavat asiakaspalvelua.
Restelin palvelukonseptissa painotetaan vastuullisuutta, paikallisuutta ja yksilöllisyyttä. Kilpailuetuina ovat asiakkaan kohtaaminen, aito palvelu ja läsnäolo. Asiakasryhmien tarpeiden tunnistamiseen kiinnitettiin konseptin suunnittelussa erityistä huomiota.
”Ekologisuus, välittäminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja, joita haluamme vaalia. Esimerkiksi Lahden Konserttitaloon tuomme nollahävikkiravintolan”, sanoo Restelin Food&Events -ketjun ketjujohtaja Kristian Helanne.
Myös Sibeliustalon Ravintola Lastuun on suunnitteilla mittava uudistus niin ruoka- ja juomavalikoimaan kuin sisustukseenkin. Muutoksen tavoitteena on parantaa ravintolan viihtyvyyttä sekä monipuolistaa asiakaspalvelua.
Ravintolapalveluiden keskiössä on itseoikeutetusti ruoka. Monipuolinen ja hyvinvointia huomioiva ruoka- ja juomavalikoima kutsuvat nauttimaan hetkestä ja hyvästä olosta. Tavoitteena on myös tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten ruoka- ja juomatuottajien kanssa ja näin pitää esillä tapahtumien paikallisväri.
Palvelukonsepti rakennetaan vastuullisuus huomioiden aidosti elämykselliseksi. Tapahtumien ravintolaympäristö muokataan alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen digitaalisuudella, tekniikalla ja valaistuksella ruokkimaan kävijän kaikkia aisteja.
Johtoteemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja nautinnot, Helanne summaa. Ne edellä voimme yhdessä kehittää KOKO Lahden, elämysten suuren kaupungin, merkittävimpiä tapahtumia entistä vetovoimaisemmiksi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Kristian Helanne, ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat -ketju, Restel Ravintolat Oy
Hämeentie 19
00500, Helsinki, Finland
+358 (0) 40 831 8300 | kristian.helanne@restel.fi
Emilia Mäki, toimitusjohtaja
KOKO Lahti Oy
Ankkurikatu 7
15140 Lahti, Finland
+358 (0) 50 582 0953 | emilia.maki@kokolahti.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa ja Helsingin Musiikkitalossa.
Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.KOKO Lahden ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa vaativatkin tapahtumat vuosien kokemuksella. Henkilökohtainen palvelu takaa, että tilaisuus täyttää asiakkaan toiveet ja odotukset. Laadukkaat tapahtumatilat luovat inspiroivan ympäristön niin erikokoisille kokouksille, suurille messutapahtumille, elämyksellisille konserteille kuin juhlaville gaalailloillekin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Classic Pizza ja Makaronitehdas avaavat marraskuussa ravintolan saman katon alle Turun keskustaan4.10.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.
Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa Helsingin päärautatieasemalle24.8.2023 07:00:00 EEST | Tiedote
Aidot japanilaiset sushit rantautuvat vihdoin Järvenpäästä myös Helsingin keskustaan! Järvenpään K-Citymarketista tutuksi tullut RAITO Sushi avaa torstaina 31.8. oman ravintolan Helsingin päärautatieasemalle keskushalliin yhteistyössä Restelin Food&Events Ruokaravintoloiden kanssa.
Restel palauttaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa22.5.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Restel palauttaa huhtikuussa päättyneen yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa. Pernod Ricardin emoyhtiö on ilmoittanut 12.5.2023 julkaistussa tiedotteessaan lopettaneensa viennin Venäjälle ja viimeistelee markkinalta poistumista. Tämän johdosta Restel ei näe enää syytä jatkaa huhtikuussa annettua hankintakieltoa Pernod Ricardin tuotteiden osalta.
Restel lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa17.4.2023 10:35:32 EEST | Uutinen
Restel on päättänyt lopettaa yhteistyön Pernod Ricard Finlandin kanssa toistaiseksi. Kaikki Pernod Ricardin tuotteet on asetettu Restelin ravintoloissa hankintakieltoon. Syy yhteistyön päättämiselle on Pernod Ricardin harjoittama vientitoiminta Venäjän markkinoille. Restel pitää Venäjän yli vuosi sitten aloittamia sotatoimia kaikilta osin tuomittavana.
Whopper ja taco yhdessä jälleen – uusi ravintolakokonaisuus tarjoaa makuja eri puolilta maailmaa30.3.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Burger King ja Taco Bell -ravintolaketjut yhdistyvät jälleen ja 2023 loppuvuodesta nämä löytyvät Tampereen Hämeenkatu 6 -osoitteesta uudenlaisesta ravintolakokonaisuudesta. Nykyinen Hämeenkadun Burger King saa muuton yhteydessä suuremmat tilat ja samalla Taco Bell avaa 17. ravintolansa Suomeen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme