Restel OyRestel OyRestel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat tuottaa 1.8.2022 alkaen maailmanluokan ravintolapalveluja messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, Jyväskylään

Jaa
Jyväskylän Messut Oy kilpailutti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolapalvelut tavoitteenaan kehittää toimintaansa entistäkin paremmin asiakkaitaan palvelevaksi. Food&Events Tapahtumaravintolat vastasi innovatiivisilla ja ammattitaitoisilla ratkaisuillaan erinomaisesti kilpailutuksessa asetettuihin tavoitteisiin ja tuli valituksi kilpailutuksen voittajaksi.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.

Kilpailutus käsitti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa toteutettavat ravintolapalvelut, väliaikatarjoilut, edustus- ja kokoustarjoilut sekä messujen ja tapahtumien ravintolapalvelut.

Kilpailutuksen ratkaisi Food&Events Tapahtumaravintoloiden eduksi monipuolisen osaamisen ja alaan liittyvän laajan kokemuksen lisäksi Food&Events Tapahtumaravintoloiden selkeäksi vahvuudeksi noussut innovatiivisuus. Se ilmeni etenkin siinä, miten uusia ravintolapalveluita tuotetaan tulevaisuuden tapahtumaliiketoiminnan toimialalle.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta vastaavan Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko toteaa solmitusta sopimuksesta: “On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Food&Events Tapahtumaravintoloiden tasoisen ravintoloitsijan kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkia Jyväskylässä kokonaisvaltaisesti, tuottaen asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia ravintolapalveluita.”

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin vetovoima kasvaa yhteistyön myötä

Kristian Helanne, Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun ketjujohtaja, on innostunut messu- ja tapahtumakeskus Paviljongille tehtävästä kehitystyöstä. “Tavoitteenamme on luoda yhdessä näkyvä ja maukas muutos asiakkaiden ravintolaelämyksessä. Ravintoloiden uusia nimiä sekä yksityiskohtaisia konsepteja ja tarjontaa kehitetään yhteistyössä kumppanin kanssa, asiakaslähtöisesti ja laaditun strategian pohjalta.”

Yhteistyön myötä Restel tekee mittavia investointeja messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolatiloihin. Tämä käsittää kaikkien ravintolatilojen kokonaisvaltaisen uusimisen jaksotetusti sekä toiminnan monipuolisen kehittämisen erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Ravintoloiden suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy ja projektin pääsuunnittelijana toimii sisustusarkkitehti Jari Kinnunen.

Ruokatuotteella on merkittävä rooli ravintoloita uusittaessa ja niiden toimintaa kehitettäessä. Food&Events -ketjun keittiöpäällikkö Kim Palhus uskoo hyvin käynnistyneen kehitystyön tuloksena syntyvän todella nautinnollisia elämyksiä ravintoloissa vierailijoille. “Yhdessä osaavan tiimini ja ammattitaitoisten kokkiemme kanssa meillä on suuri kunnia suunnitella asiakkaillemme monipuolisia ja maukkaita ruokatuotteita, jotka sopivat myös kansainväliseen makuun. Suunnittelumme pohjana ovat paikallinen ruokakulttuuri, maakunnan raaka-aineet ja konstailemattomuus.”

Yhteistyön myötä messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen vetovoimaisimpana messu- ja tapahtumakeskuksena. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tarjoaa jatkossa trendikkäitä ja laadukkaita tapahtumapalveluja noin 700 vuosittaisessa tapahtumassa, joissa vierailee vuosittain yli 400 000 asiakasta.

”Haluamme vastata tapahtumapalveluillamme vaativimpiinkin asiakastarpeisiin. Jatkossa pystymme tuottamaan monipuolisia palvelukokonaisuuksia entistä joustavammin digitaaliset palvelumahdollisuudet hyödyntäen. Haluamme, että Paviljonki pysyy vetovoimaisena tapahtumatalona, jossa asiakkaamme viihtyvät loistavista tapahtumista, puitteista, ruoasta ja juomasta nauttien”, Rahko sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Helanne
Ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 040 831 8300


Juha Rahko
Toimitusjohtaja
Jyväskylän Messut Oy
Puh. 050 0499 964

Kuvat

Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Lataa
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin pääravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Lataa
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin A-hallin ravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin A-hallin ravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Lataa
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin A-hallin ravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Havainnekuva messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin A-hallin ravintolasta. Kuva: Gullstén & Inkinen Oy.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Jyväskylän Messut Oy

Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista. Paviljongissa järjestetään vuosittain noin 700 tapahtumaa ja keskuksessa vierailee yli 400 000 asiakasta. Paviljongissa järjestetään niin messuja, kongresseja, näyttelyitä ja kokouksia kuin yritystapahtumia, konsertteja ja viihdetapahtumia. Vuonna 2019 Jyväskylän Messut Oy:n tapahtumat toivat Jyväskylään kokonaisuudessaan yli 47 miljoonan euron tulovirran.

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalossa.

Food&Events Ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja rennolla tunnelmallaan kaiken ikäisiä ruokailijoita. Helsingin Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden erityyppisille tapahtumille. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa saaristomiljöössä. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. O’Learys on taas sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii Bostonille sekä pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille

Restel Oy

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Classic Pizza-, Hangon Makaronitehdas-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uuden ajan taukopaikka Huili laajenee Imatralle 18.9.11.9.2025 09:00:00 EEST | Tiedote

Imatra saa uuden ajan taukopaikan, kun täysin uusi Huili avautuu Neste Imatra Korvenkangas -liikenneasemalla torstaina 18. syyskuuta klo 11. Huili tarjoaa tien päällä liikkujille ja lähialueen asukkaille rennon, maukkaan ja turvallisen taukohetken, jossa pysähdys muuttuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Huili-taukopaikat tunnetaan laadukkaista raaka-aineista valmistetusta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja aikaa kestävästä tunnelmasta. ”Olemme todella iloisia saadessamme tuoda Huilin nyt myös Imatralle. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikan, jossa pysähdys on enemmän kuin tauko. Paikallisuus näkyy vahvasti valikoimassa, sillä tuomme ruokiin alueen makuja ja tuotteita”, kertoo Restel Taukopaikat Oy:n liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. ”Uusi houkutteleva Huili-taukopaikka lisää Neste-verkostomme vetovoimaa entisestään ja Huili Tammiston menestyksekkään avauksen jälkeen avaamme nyt Neste Imatra Korvenkankaan -liikenneasemalla. Yhdistämällä Restelin kanssa vahvan osaamisen ja laaduk

Uuden ajan taukopaikka Huili laajenee Tampereelle4.9.2025 09:00:00 EEST | Tiedote

Tampere saa pian uuden taukopaikan, kun upouusi Huili avautuu Neste Tampere Hatanpää -liikenneasemalle torstaina 11. syyskuuta 2025 klo 11. Huili tarjoaa tien päällä liikkujille ja lähialueen asukkaille rennon, maukkaan ja turvallisen taukohetken. Paikan, jossa pysähdys muuttuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Huili-taukopaikat tarjoavat laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, ystävällistä palvelua ja aikaa kestävää tunnelmaa. Huilin konsepti huomioi paikallisuutta ja tuo taukohetkeen iloa arjen keskellä. ”On mahtavaa päästä avaamaan ensimmäinen Huili Tampereelle. Huili Hatanpää tarjoaa tamperelaisille ja tiellä liikkujille paikan, jossa tauosta tulee elämys. Meille on tärkeää, että paikallisuus näkyy vahvasti myös ruokatuotteissa. Haluamme tuoda esiin Tampereen seudun makuja ja tarjota asiakkaille kokemuksen, joka tuntuu omalta ja ainutlaatuiselta”, kertoo Restel Taukopaikat Oy:n liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. Huili Hatanpään valikoimasta löytyy runsas lounasbuffet, he

Uusi Huili-taukopaikka avautuu Neste Vantaa Tammisto-liikenneasemalle 28.8. klo 1121.8.2025 09:30:00 EEST | Tiedote

Restel tuo Vantaalle uuden ajan taukopaikkakonseptin, kun ensimmäinen Huili avautuu Neste Vantaa Tammisto –liikenneasemalle torstaina 28. elokuuta klo 11. Huili tarjoaa tien päällä liikkujille ja lähialueen asukkaille rennon, maukkaan ja turvallisen taukohetken, paikan, jossa pysähdys muuttuu elämykseksi. ”Haluamme, että Huili Tammisto tuntuu heti kotoisalta ja kutsuvalta, paikalta, johon on helppo poiketa ja miellyttävä palata. Avajaispäivän upeat tarjoukset ovat yksi meidän tavoistamme toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi”, kertoo Huilin liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. ”Uusi houkutteleva Huili-taukopaikka lisää Neste-verkostomme vetovoimaa entisestään. Yhdistämällä Restelin kanssa vahvan osaamisen ja laadukkaat palvelut vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme verkostossamme asiakkaille vaivattoman ja miellyttävä pysähdyksen ja erinomaisen asiakaskokemuksen", sanoo Katri Taskinen, Nesteen asemaverkoston johtaja. Palvelut, jotka tekevät pysähdyksestä paremman Tammi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye