Retriever Suomi Oy

Retriever vahvistaa media-analyysitiimiään

Jaa

Eevi Alanissi Retrieverin analyysitoiminnan vetäjäksi. Liiketoiminta kasvaa voimakkasti.

FM Eevi Alanissi on nimitetty Retriever Suomen media-analyysitoiminnan vetäjäksi 7.8.2017. Alanissi on aiemmin toiminut mm. STT:ssä mediapalveluiden esimiehenä sekä STT Viestintäpalveluissa media-analyytikkona ja asiakaspäällikkönä.

- Olen erittäin tyytyväinen että saamme Eevin mukaan kehittämään Retrieverin analyysitoimintaa Suomessa. Tämä toimintamme alue kasvaa voimakkaasti ja olemme viime marraskuun aloituksemme jälkeen saaneet kymmeniä uusia asiakkaita joiden joukossa on johtavia suomalaisia yrityksiä, kertoo Retriever Suomen toimitusjohtaja Mika Roman.

- On erittäin kiinnostava haaste päästä kehittämään Retrieverin analyysitoimintaa kun yritys on vielä alkutaipaleella. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta uskon että  meillä on annettavaa vielä suuremmalle joukolle asiakkaita, sanoo Retriever Suomen analysis manager Eevi Alanissi.

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysiyritys joka toimii kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa Retriever on toiminut marraskuusta 2016 lähtien. Retriever Suomi Oy on Retrieverin ja STT:n omistama yhteisyritys.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Retriever Suomi Oy
Retriever Suomi Oy
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

+358 207705730https://www.retriever.fi/

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Retriever Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme