Schneider Electric

Rexel Finland Oy laajentaa Schneider Electricin teollisuusautomaation asiantuntijaverkostoa

Jaa
Schneider Electricin asiantuntija Heikki Hietanen (vas.) esittelee automaatiojärjestelmiä Rexelin sertifioiduille myyjille Anssi Niemiselle, Joonas Wikmanille ja Sami Hynyselle.
Schneider Electricin asiantuntija Heikki Hietanen (vas.) esittelee automaatiojärjestelmiä Rexelin sertifioiduille myyjille Anssi Niemiselle, Joonas Wikmanille ja Sami Hynyselle.
  • Schneider Electric on vahvistanut Rexel Finland Oy:n Alliance Industrial Automation (IAD) -kumppanuuden.
  • Rexel Finland Oy valitsee henkilöstöstään myyjät, jotka erikoistuvat Schneider Electricin automaatioratkaisujen asiantuntijoiksi ja IAD-sertifioiduiksi myyjiksi.
  • Kumppanuus avaa Schneider Electricille laajemman mahdollisuuden kansainväliseen yhteistyöhön Rexel Groupin kanssa.

Schneider Electric ja Rexel Finland Oy aloittavat IAD-yhteistyön. Kumppanuus syventää yritysten jo olemassa olevaa yhteistyötä, jonka myötä yritykset yhdistävät kansainvälisen teknologian ja teollisuusosaamisensa asiakkaiden hyödyksi.

Teollisuusautomaatiokumppanuus Schneider Electricin kanssa on osa Rexel Finlandin strategista panostusta teollisuussegmenttiin, missä yrityksen kasvutavoitteet ovat. Osana yhteistyösopimusta Rexel kouluttaa nimetyt myyjänsä IAD-sertifioiduiksi, mikä tarkoittaa, että nämä erikoistuvat Schneider Electricin automaatioratkaisujen asiantuntijoiksi.

Kumppanuuden myötä Rexel voi entistä paremmin hyödyntää Schneider Electricin sovellusosaamista, ohjelmistoja ja koulutuksia palvellessaan automaatioratkaisuja tarvitsevia teollisuusasiakkaitaan.

– Yhteistyösopimus Schneider Electricin kanssa tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan entistä asiantuntevampaa palvelua teollisuuden automaatioratkaisuissa, toteaa Rexelin liiketoimintajohtaja Petri Savinainen.

Rexel Finland Oy on osa globaalia Rexel Groupia, joka toimii 25 maassa. Yhteistyösopimus Schneider Electricin kanssa on kansainvälinen. Tähän mennessä Suomi on seitsemäs maa, jossa Rexelin panostukset IAD-yhteistyöhön Schneiderin kanssa ovat mittavat ja henkilöstöä sertifioidaan asiantuntijoiksi.

– Kansainvälisen yhteistyömme kautta meille avautuu mahdollisuus tehdä laajempaa yhteistyötä Rexelin kanssa ja saada heistä lisäarvoa tuottava teollisuusautomaatiokumppani, toteaa Schneider Electricin teollisuuden markkinointijohtaja Tuomas Korhonen.

Lisätietoja:

Tuomas Korhonen, teollisuuden markkinointijohtaja, Schneider Electric

puh. 050 544 2943, tuomas.korhonen@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Schneider Electricin asiantuntija Heikki Hietanen (vas.) esittelee automaatiojärjestelmiä Rexelin sertifioiduille myyjille Anssi Niemiselle, Joonas Wikmanille ja Sami Hynyselle.
Schneider Electricin asiantuntija Heikki Hietanen (vas.) esittelee automaatiojärjestelmiä Rexelin sertifioiduille myyjille Anssi Niemiselle, Joonas Wikmanille ja Sami Hynyselle.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Schneider Electricin uusi Wiser-kamera näkee tarkasti ja pimeässä19.11.2021 09:04:23 EET | Tiedote

Uusi valvontakamera täydentää Wiser-älykotijärjestelmän automaatiomahdollisuuksia. Tehokkaan yökuvaustoiminnon ja yhdeksän infrapuna-LED-valon ansiosta kameran kuva on selkeää pimeässäkin. Wiser-ratkaisun käyttäjä voi etähallita ja ohjata kotinsa toimintoja älypuhelimensa avulla. Schneider Electric on julkaissut Wiser-älykotijärjestelmään liitettävän, ulkokäyttöön tarkoitetun valvontakameran. Nyt julkaistu IP56-luokiteltu kamera integroituu saumattomasti Wiser-ekosysteemiin, mikä mahdollistaa kameran linkittämisen sovelluksen tarjoamiin automaatiomahdollisuuksiin. Jo ennestään Wiser-älykotijärjestelmästä löytyy sisäkäyttöön tarkoitettu kamera. – Liikkeentunnistuksen ansiosta kamera voidaan aktivoida silloin, kun se havaitsee tapahtumia näköpiirissään ja haluttaessa se lähettää automaattisia kuva- tai videoilmoituksia puhelimeen salatun pilviyhteyden kautta, kertoo tuotepäällikkö Juhani Hallamaa Schneider Electriciltä. Kamera voi esimerkiksi yöaikaan liikettä havaittuaan lähettää havain

Juuso Mäkilähteen kodissa valaistuskin on älykästä10.11.2021 08:43:57 EET | Tiedote

Radiotoimittaja, juontaja Juuso Mäkilähteen perheen kotiin on älykkään automaation avulla luotu räätälöityjä valaistusratkaisuja erilaisia tilanteita varten. Liiketunnistimien ansiosta valot syttyvät automaattisesti esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen siirryttäessä. Kotiautomaation älykkäät ratkaisut lisäävät asumisen mukavuutta, ekologisuutta ja turvallisuutta. Kun radiotoimittaja, juontaja Juuso Mäkilähde ryhtyy ruuanlaittoon, hän tarttuu ensimmäiseksi kännykkään. Älykodin hallintaan tarkoitetusta puhelinsovelluksesta löytyy Mäkilähteen itse suunnittelema valaistus nimellä ”kokkaus”. Valinnan voi tehdä myös avokeittiön seinäpintaan asennetusta kosketusnäytöstä, jonka kautta voi ohjata paitsi valaistusta myös kodin lämmitystä, ilmanvaihtoa ja äänentoistojärjestelmiä. – Esimerkiksi kokkausvalaistuksen ohjelmointi laittaa keittiössä päälle tietyt valot tietyillä kirkkauksilla, Mäkilähde kertoo. Erilaisten valaistustilanteiden luominen onnistuu Schneider Electricin KNX-te

Renova-sähkökalusteet mukailevat Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuoneen tunnelmaa8.11.2021 10:54:06 EET | Tiedote

Schneider Electric lahjoitti Renova-sähkökalusteet Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuoneen uudistamiseen. Leikkihuoneen uudisti Bo LKV yhdessä 14 yhteistyökumppanin kanssa. Schneider Electric on lahjoittanut Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuoneen sisustukseen Renova-sarjan sähköasennuskalusteet. Bo LKV uudisti yhteistyökumppanien kanssa Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuoneen. Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuone on ikkunaton tila, joka palvelee monissa eri käyttötarkoituksissa. Bo LKV:n sisustusarkkitehti Jenni Leikas halusi luoda huoneesta aisteja herättelevän tilan, jossa lapset viihtyvät. – Sain lähes vapaat kädet suunnitella leikkitilan, jonka tavoitteena on antaa käyttäjille iloa, valoa ja energiaa. Ikkunattoman tilansuunnittelun perustana oli valaisu. Tärkeiksi yksityiskohdiksi valitsin Renova-valonsäätimet sekä -pistorasiat, koska niiden pyöreän pehmeä muotokieli toistaa tilan elementtejä ja luo viimeistellyn ilmeen, kertoo Leikas. Renova-sarja

Uuden sukupolven ComPacT NSX / NSXm -katkaisijoissa liitettävyys ja käytettävyys tehty helpoksi2.11.2021 08:48:09 EET | Tiedote

Uuden sukupolven ComPacT NSX / NSXm -katkaisijoissa hyödynnetään hyväksi todettua tehokasta, turvallista, luotettavaa ja muokattavaa rakennetta, jota parannetaan nyt helpommalla liitettävyydellä ja käytettävyydellä. Uuden sukupolven ComPacT-katkaisijat ovat 100-prosenttisesti yhteensopivia edellisen sukupolven laitteisiin. Katkaisijoiden modulaarinen rakenne takaa valmiuden tuleviin päivityksiin. Sähköjärjestelmän reaaliaikaiset tilatiedot ja mittaukset käyttäjän etävalvontaan on helppo suunnitella ja tehokasta toteuttaa älykkäässä sähkökeskuksessa ComPacT-katkaisijaan saatavilla plug-in-johdotuksilla tai uusilla langattomilla apukoskettimilla. Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation digitaalisen muutoksen johtaja, julkaisee uuden sukupolven ComPacT™ NSX / NSXm -katkaisijat. Katkaisijoiden modulaarinen ja muokattava rakenne säilyvät aikaisemman malliston mukaisina, mikä mahdollistaa toiminnallisuuksien optimoimisen, valinnat ja päivitykset tarpeen mukaan nyt ja tulevaisuud

Schneider Electric investoi miljoona euroa Aalto-yliopiston ohjelmistokeskeisen automaation opetukseen1.11.2021 10:42:45 EET | Tiedote

Schneider Electric on toimittanut Aalto-yliopiston Factory of the Future -yksikön opiskelijoiden käyttöön uusinta ohjelmistokeskeistä automaatioteknologiaa. Investointi ohjelmistoihin, lisensseihin ja opetuksen tukemiseen on yli miljoona euroa. Kyseessä on suuri panostus tulevaisuuden osaajien kouluttamiseen, sillä automaatiojärjestelmät monimutkaistuvat jatkuvasti, jolloin myös osaamisvaatimukset muuttuvat. Energianhallinnan ja automaation asiantuntija Schneider Electric on aloittanut yhteistyön Aalto-yliopiston kanssa tulevaisuuden osaajien kouluttamiseksi. Schneiderin ohjelmistokeskeinen EcoStruxure Automation Expert -alusta on Aalto-yliopiston opiskelijoiden käytössä Aallon Factory of the Future -yksikössä. Investoinnin kokonaissumma on yli miljoona euroa. – Investointi mahdollistaa yli 120 tulevan automaatioammattilaisen opiskelun Aalto-yliopiston Factory of the future -tiloissa, kertoo Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Vahvanen. – Kouluttaminen ohjelmistokeskei

KR-kojerasiat syntyivät asentajien palautteista27.10.2021 08:51:12 EEST | Tiedote

Kojerasian helposti avattavien aihioiden avulla saadaan tasalaatuisempi asennusjälki ja parannuksia työturvallisuuteen. Kojerasian kansi on otettu hyötykäyttöön ja asentamisen avuksi. Rasioiden yhdistämiseen tarvittavat nysät on korvattu hahloilla. Uudistetut rasiatuet tekevät asennuksesta tukevamman. Schneider Electric on lanseerannut uudet KR-kojerasiat, jotka ovat asentajien palautteista lähteneen tuotekehitysprojektin tulos. KR-kojerasioissa asennettavuutta on paranneltu uusilla toiminnoilla samalla, kun niissä säilytetty kaikki JR-kojerasioiden parhaat innovaatiot. – Merkittävä uudistus on aihioiden avaamisen liittyvä parannus. KR-kojerasioissa aihio on valmiiksi avattu ja se lähtee napsauttamalla irti. Näin saadaan tasalaatuisempia aukkoja kojerasioihin. Aiemmin aihioiden avaamiseen käytettiin erilaisia työkaluja, esimerkiksi puukkoa, joten tämä on suuri parannus myös työturvallisuuden kannalta, kertoo tuotepäällikkö Eetu Mäkelä. Kansi asentamisessa apuna Schneiderin valmistamill

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme