Rikosuhripäivystys 116 006 -puhelinpalvelu on auki sunnuntaina kello 13–17

Jaa

Rikosuhripäivystys (RIKU) avaa 116 006 -puhelinpalvelun poikkeuksellisesti sunnuntaina 25.10. kello 13–17. Vastaamon tietomurron uhrit kaipaavat tietoa rikosprosessista sekä keskusteluapua.

Rikosuhripäivystys 116 006 -puhelinpalveluun voivat soittaa uhrit ja uhrin läheiset. Puhelu on maksuton.

RIKUun tulleissa yhteydenotoissa korostuu toisaalta tarve käytännön tiedolle, mitä uhriksi joutunut voi tehdä, sekä toisaalta keskusteluavun tarve ahdistavassa tilanteessa.

Neuvoja tietomurron uhreille on osoitteessa riku.fi/tietomurto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Koivukangas
Kehitysjohtaja
Rikosuhripäivystys
040 512 9335

Jenni Kreivi
Suunnittelija
Rikosuhripäivystys
040 632 4191

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rikosuhripäivystys
Maistraatinportti 4 A 4. krs
00240 Helsinki

http://www.riku.fi

Rikosuhripäivystys parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa tuottamalla matalan kynnyksen tuki- ja neuvontapalveluita. RIKUn palvelut ovat käytettävissä 31 palvelupisteessä ympäri maata – kasvokkain, puhelimitse ja verkossa. Palvelut ovat maksuttomia ja RIKUun voi ottaa yhteyttä myös nimettömänä. Toimintaa rahoittaa oikeusministeriö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rikosuhripäivystys

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme