Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho

ROBOTTI KAATAA KUOHUVIINIÄ RAVINTOLAKOULUN VALMISTUJAISISSA

Jaa

Palvelurobotiikkaa Ravintolakoulu Perhon valmistujaisissa 2.6.

Ravintolakoulu Perhon ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteistyönä ABB:n teollisuusrobotti IRB-1200 kaataa kuohuviiniä laseihin Ravintolakoulu Perhon valmistujaistilaisuudessa. Kaadon tarkkuuden mahdollistaa tavanomaisten paineilmalla toimivien tarttujien sijasta Posicraft Oy:n maahantuoma sähköinen Robotic kolmisormitarttuja, joita on vain kolme kappaletta Suomessa.

Kuohuviinirobotti on osa Ravintolakoulu Perhon laajempaa valmistautumista tulevaisuuden muutoksiin ammatillisessa koulutuksessa. Robotiikan avustava rooli korostu palveluprosessissa robottien hoitaessa rutiinitehtävät jättäen siten henkilökunnalle aikaa asiakaspalveluun.

Aiemmin tänä vuonna Ravintolakoulu esitteli yhteistyössä TTY:n ammattiainekerho Pullonkaulan kanssa 3D-suklaatulostimen Gastromessuilla. Perhon panimoon on suunnitteilla oluenvalmistusprosessin reaaliaikainen nettipohjainen seuranta lämpötila- ja sokeripitoisuutta mittaavilla sensoreilla, joka tuo teollisen internetin oppilaitosympäristöön.

Lehdistö on tervetullut tutustumaan kuohuviinirobottiin torstaina 2.6. kello 13-15 Ravintola Perhossa, Mechelininkatu 7

Yhteydenotot:
Heikki Andrell
050 352 0110
heikki.andrell@perho.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho
Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho
Perhonkatu 11
00100 HELSINKI

09 5807 888http://www.haaga.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho

Roux on Vuoden ravintola 201616.2.2016 14:00:00 EETTiedote

Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2016 -tunnustuksen lahtelaiselle ravintola Rouxille. Vuoden ravintola -valinnasta 31 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaansa Rouxin pitkäjänteisellä työllä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös maamme parhaimpaan palveluun.

Ravintola-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin 14. kerran. Pro-Opettaja kategorian voittajaksi valittiin Ravintolakoulu Perhon opettaja Jarmo Åke2.2.2016 11:13:32 EETTiedote

Ravintola-alan parhaimmistoa palkittiin 28.1. Helsingissä Wanhassa Satamassa järjestetyssä PRO-gaalassa, johon oli kerääntynyt yli 600 alan ammattilaista seuraamaan palkintojenjakoa. Tunnustuspalkinto jaettiin 13 kategoriassa, ja valinnan teki arvovaltainen tuomaristo. Voittajia valittaessa vaakakupissa painoivat ammattitaidon lisäksi myös esikuvallisuus ja asenne. PRO-patsas on jaettu nyt jo 14 kertaa ja vuosien aikana tunnustuksen ansioituneesta työstään on saanut jo yli 200 ravintola-alan ammattilaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme