Sunborn Live

Rock, rauha, rakkaus ja Turun Vanha Suurtori - näistä on KESÄRAUHA tehty

Jaa

Sunborn Live järjestää ensi kesänä uuden festivaalin Turussa 14.-15.6.2019. KESÄRAUHA on uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka sijoittuu kaupungin ydinkeskustaan, historiallisen Vanhan Suurtorin miljööseen. Rockin, rauhan ja rakkauden lisäksi yksi tapahtuman kulmakivistä on monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta, johon erityisen panoksensa antaa legendaarinen ravintola Pinella Suurtorin kyljessä. Kaksipäiväinen festivaali tuo kolmelle lavalle lähes 40 esiintyjää ja tavoittelee 3000 päivittäistä kävijää. Festivaalin lipunmyynti alkaa 17.12.2018.

Kesärauhan yksi ensimmäisistä artistijulkaisuista on Ismo Alanko.
Kesärauhan yksi ensimmäisistä artistijulkaisuista on Ismo Alanko.

YHTEINEN KULTTUURIKEIDAS VANHALLE SUURTORILLE

Sunborn Liven järjestämä uusi kaksipäiväinen musiikkifestivaali Kesärauha levittäytyy Turun Vanhalle Suurtorille 14.-15.6.2019. Festivaalin artistit ovat kotimaisen indiemusiikin kirkkainta kärkeä muutamalla ulkomaisella nimellä vahvistettuna. Esiintyjiä on yhteensä lähes 40, ja yleisöksi tavoitellaan festivaalijohtaja Juha Leinosen mukaan 3000 päivittäistä kävijää heti ensimmäisenä tapahtumakesänä. 

Kesärauhan taiteellinen johtaja Pietu Sepponen kuvailee festivaalialuetta kaksipäiväiseksi kulttuurikeitaaksi. Musiikkia kuullaan kolmella eri lavalla Vanhalla Suurtorilla sekä Porthanin puistossa. “Suurtori on varmasti kaikille Suomalaisille TV:stäkin tuttu joulurauhanjulistuspaikka - järjestäjinä haluamme kunnioittaa arvokasta ja historiallista tapahtumapaikkaa ja painottaa tekemisessämme muutoinkin vastuullisuutta ja toisista välittämistä”. Festivaalin arvoihin kuuluu mm. tiivis yhteistyö alueen olemassa olevien toimijoiden kanssa - “Kesärauha liputtaa nimenomaan tasa-arvon ja yhdessä tekemisen puolesta”, Sepponen kertoo.

ROCK, RAUHA, RAKKAUS  - JA TIETYSTI RUOKA

Tapahtumassa panostetaan myös makuelämyksiin. Ravintola- ja juomapalveluiden osalta keskeisessä roolissa on Sunborn Cateringin luotsaama ravintola Pinella. Tämä yksi Suomen vanhimmista ravintoloista, ellei vanhin, on ennenkin ollut Turun kulttuurielämän ytimessä - Pinellan terassit ovatkin omiaan Kesärauhan viettoon. Lisäksi koko festivaalialue tulee olemaan yhtä suurta anniskelualuetta. “Tämä ratkaisu mahdollistaa rennon fiilistelyn ja joustavan siirtymisen lavalta toiselle”, Sepponen kuvailee. 

JOULUKUUSSA ARTISTIJULKAISUJA JA EARLY BIRD -LIPPUJA 

Noin puolet Kesärauhan lähes neljästäkymmenestä artistista julkistetaan torstaina 13.12. Ensimmäisinä julkistetaan suomenkielisen vaihtoehtorockin legenda, ISMO ALANKO, joka julkaisee uuden albumin ennen kesää. Kesärauhassa Ismo Alanko esiintyy bändikokoonpanolla. Festivaalin ensimmäisenä ulkomaalaiskiinnityksenä julkistetaan norjalainen, tanssittavaa indiepoppia soittava KAKKMADDAFAKKA.
Tapahtuman muut tässä kohta julkistettavat esiintyjät ovat: ATOMIROTTA, ELEANOORA ROSENHOLM, GASELLIT, IISA, KAURIINMETSÄSTÄJÄT, KYNNET, LITKU KLEMETTI, PAPERI T, PARIISIN KEVÄT, PÄÄ KII, ROSITA LUU, RUUSUT, VASAS FLORA OCH FAUNA, VESTA, YONA ja YOURNALIST. Kesärauhan seuraavat artistijulkistukset tehdään alkuvuodesta 2019. 

LIPUT:

Kesärauhan Early Bird -hintaiset 2 päivän liput tulevat myyntiin maanantaina 17.12. klo 12.00 Ticketmasterissa hintaan 50,00€. Eearly Bird -lippuja on myynnissä rajoitettu 500 kpl erä, ja ne ovat myynnissä 31.12.2018 asti tai niin kauan kun lippuja riittää. Normaalihintaiset 2 päivän liput (75,00€) tulevat myyntiin 1.1.2019. Festivaalin ikäraja on K-18. 

LISÄTIEDOT:

Festivaalijohtaja: Juha Leinonen / 044 556 6108 juha.leinonen@sunborn.com 

Taiteellinen johtaja: Pietu Sepponen / 044 556 6113 pietu.sepponen@sunborn.com 

Tuotantopäällikkö: Vesa Sytelä / 0400 836 006 vesa@sytela.fi

Viestintä: Jutta Ruusunen / 02 445 6301 jutta.ruusunen@sunborn.fi

www.kesarauha.fi

www.facebook.com/kesarauha

www.instagram.com/kesarauha

www.facebook.com/events/1132289623607367/ 

Avainsanat

Kuvat

Kesärauhan yksi ensimmäisistä artistijulkaisuista on Ismo Alanko.
Kesärauhan yksi ensimmäisistä artistijulkaisuista on Ismo Alanko.
Lataa
Sunborn Cateringin pyörittämä ravintola Pinella on Kesärauhan sydän.
Sunborn Cateringin pyörittämä ravintola Pinella on Kesärauhan sydän.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live on konsertti- ja tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Sunborn Live kuuluu turkulaiseen hotelli-, ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan Sunborn-konserniin, joka tunnetaan mm. Naantalin Kylpylän, Ruissalon Kylpylän, Helsingin Kulttuuritalon ja Logomon Teatron pyörittäjänä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Loppuunmyyty Kesärauha-festivaali keräsi keskelle kauneinta Turkua 7000 kävijää!16.6.2019 22:07:22 EESTTiedote

Turun Vanhalla Suurtorilla ensimmäistä kertaa järjestetty Kesärauha-festivaali lunasti lupauksensa kesästä ja rauhasta - järjestystyshäiriöt loistivat poissaolollaan ja ihmisten välillä huokui lämmin tunnelma. Kesärauha myi molemmat päivät loppuun ja tapahtuman kävijämäärä oli 7000. Lisärauha, Dynamon loppuunmyyty ennakkoklubi sekä Apollon jatkot mukaan laskettuna festivaali saavutti 10 000 kävijän rajapyykin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme