Museokeskus Taika

Rockfest–Palsalandia -valokuvanäyttely

Jaa
Perjantaina 14.10. klo 17 avautuu Sanomatalossa Helsingissä valokuvaaja Tomi Palsan Rockfest-Palsalandia -valokuvanäyttely.
Nightwish - Floor Jansen, 2.6.2022 Rockfest - Hyvinkään lentokenttä. Kuva: Tomi Palsa
Nightwish - Floor Jansen, 2.6.2022 Rockfest - Hyvinkään lentokenttä. Kuva: Tomi Palsa

HYVINKÄÄN MUSEOKESKUS TAIKA
TIEDOTTAA 10.10.2022
Julkaistavissa heti

Rockfest–Palsalandia –valokuvanäyttely

Perjantaina 14.10. klo 17 avautuu Sanomatalossa Helsingissä valokuvaaja Tomi Palsan Rockfest-Palsalandia -valokuvanäyttely.

Kesäkuun alussa 2022 rock-musiikin ystävät kohisivat innostuksesta ja odotuksesta. Rockfest oli tekemässä paluuta Hyvinkäälle ja koko kesän festarikausi alkaisi Hyvinkään lentokentältä 2.–4.6. viikonloppuna. Myös Tomi Palsa, yksi Suomen tunnetuimmista rockvalokuvaajista, odotti tätä hetkeä. Hänen ensimmäinen näyttelynsä Palsalandia – Tomi Palsan soivat kuvat oli avautunut Hyvinkään taidemuseossa aiemmin keväällä ja Nelonen Median kanssa oli sovittu yhteistyöstä, niin että Palsa kuvaisi myös festivaalit. Näistä kuvista syntyisi kesän jälkeen uusi näyttely, joka mahdollistaisi tunnelman välittymisen myös niille, jotka eivät tuolloin päässeet paikalle. Ja näistä kuvista Rockfest muistetaan! Tule, laita napit korviin, musiikki päälle ja nauti!

Näyttelyn avajaisia vietetään 14.10. klo 17, jolloin paikalla tavattavissa on valokuvaaja Tomi Palsa. Tarjolla kakkua ja mehua ensimmäiselle 20 hengelle, tai niin kauan kuin makeaa riittää.

Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on toteutettu yhteistyössä Hyvinkään taidemuseon, Nelonen Median ja Sanoman kanssa.


Rockfest-Palsalandia -näyttely
14.10.-6.11.2022
Sanomatalo

Töölönlahdenkatu 2

00100 Helsinki
Avoinna ma-pe klo 7.00–20.00, la-su 9.00–20.00

Vapaa pääsy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Nightwish - Floor Jansen, 2.6.2022 Rockfest - Hyvinkään lentokenttä. Kuva: Tomi Palsa
Nightwish - Floor Jansen, 2.6.2022 Rockfest - Hyvinkään lentokenttä. Kuva: Tomi Palsa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Museokeskus Taika



Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitseva museokeskus Taika tuo yhteen Hyvinkään taidemuseon ja kaupunginmuseon näyttelyineen. Hyvinkään kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka kertoo näyttelyissään Hyvinkään ja hyvinkääläisten historiasta. Taidemuseon näyttelyt esittelevät ajankohtaista nykytaidetta sekä taiteen ilmiöitä 1900- ja 2000-luvulta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Museokeskus Taika

Hyvinkään taidemuseon uusi näyttely esittelee taiteilijatalo Solbon, jonka vaikutus perinteikkään kuvataidekaupungin elämään on aina ollut merkittävä25.5.2023 11:44:59 EEST | Tiedote

Taiteilijat ovat aina tulleet Hyvinkäälle hyvien työtilojen perässä. Jalmari Ruokokosken ja Tyko Sallisen ateljeetalot Humala ja Krapula todistavat sen. Myös Helene Schjerfbeck löysi aikanaan Hyvinkäältä tilaa elää ja työskennellä. Myöhemmin Solbon nimellä tunnettu taiteilijatalo otti suojiinsa työhönsä intohimoisesti suhtautuvia taiteilijoita, jotka muokkasivat osaltaan kaupungin kulttuurielämää.

Hyvinkään museokeskus Taikan tulevissa näyttelyissä tutustutaan 1900-luvun alun paremman väen suosimaan lepopaikkaan ja sukelletaan käsitteelliselle torille kuvataiteilija Anu Tuomisen matkassa26.1.2023 14:55:48 EET | Tiedote

Museokeskus Taikan näyttelykevään avaa Hyvinkään taidemuseon puolella Suomen suurimman kuvataidepalkinnon Ars Fennican saaneen kuvataiteilija Anu Tuomisen Tori-näyttely. Hyvinkään kaupunginmuseon näyttely Mäntymetsän katveessa – Hyvinkään parantola 1896–1939 kertoo puolestaan Hyvinkään kuuluisan parantolan tarinan.

Tuhoa ja toivoa Hyvinkäällä – Taiteilijaryhmä IC-98:n Haavoitettu maa -näyttely pimentää taidemuseon näyttelysalin syksyn ajaksi12.9.2022 13:17:57 EEST | Tiedote

Taiteilijaryhmä IC-98:n näyttely Haavoitettu maa pimentää Hyvinkään taidemuseon ison näyttelysalin syksyn ajaksi. Tummasävyinen näyttely kutsuu katsojan sisään maailmaansa, jossa aika kulkee omaa vauhtiaan. Esillä on planeettamme historiaa varhaisimmista fossiileista uusimmalla teknologialla toteutettuihin tietokoneanimaatioihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme