Kipinä Event Oy

Rockhenkinen bisnestapahtuma Kipinä Kokkola hamuaa Pohjoismaiden suurimmaksi – Puhujalavalla Ruotsin ex-pääministeri, Liverpoolin legendaarinen maalintekijä ja Black Sabbathin kitaristi

Jaa

Keski-Pohjanmaalla sijaitseva Kokkolan jäähalli täyttyy 5. syyskuuta aivan uudenlaisella bisnesväellä. Puhujakaarti eroaa merkittävästi muista bisnestapahtumista.

Tony Iommi, Black Sabbath
Tony Iommi, Black Sabbath

Toisen kerran järjestettävän Kipinä Kokkolan teemana on ”Business, Inspiration and Climate change” eli bisnes, inspiraatio ja ilmastonmuutos. Pohjalaisella rohkeudella rakennettu rockhenkinen bisnesväen tapahtuma kokoaa esiintyjikseen intohimoisia ja karismaattisia puhujia, kuten Ruotsin entisen pääministerin Göran Perssonin, Liverpoolin legendaarisen maalintekijän Ian Rushin ja heavy rockin kuninkaallisen, Black Sabbathin kitaristin Tony Iommin.

Tavoitteena Pohjoismaiden suurin bisnestapahtuma rocktähtien kera

”Haluamme kasvaa Pohjois-Skandinavian suurimmaksi bisnestapahtumaksi. Erotumme muista bisneskonferensseista sillä, että tuomme puhujaksi aina yhden ulkomaalaisen rocktähden muiden tähtien ohessa”, kertoo tapahtuman järjestäjän, Kipinä Eventin toimitusjohtaja Erica Roiko.

Tapahtuman markkinointi on pohjoismaista, ja tavoitteena on synnyttää uusia mahdollisuuksia koko maakunnan yrityksille. Roiko korostaa myös ympäristönäkökulmaa: ”Pohjanlahden rannikko on raskaasti teollista. Vihreiden arvojen ja ilmastonmuutoksen huomioiminen valtakunnallisessa tapahtumassa tuo varmasti vastuullisuutta myös teolliseen liiketoimintaan.”

Ensi vuoden tähdet jo tilauksessa – Tämän vuoden liput kannattaa ostaa pian

Nyt yksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yli 2 500:ta osallistujaa. ”Ensi vuonna tapahtuma onkin jo kaksipäiväinen ja silloin on tarkoitus tarjoilla yleisölle vielä suurempi ’cross over’ -tähti”, kertoo Erica Roiko arvoituksellisesti.

”Puhujat ovat nyt ja jatkossa tunnettuja, kotimaisia ja ulkomaalaisia, urheilutähtiä, rocktähtiä, poliitikkoja tai muutoin uraauurtavia oman alan tähtiä”, hän lisää. Myös äänimaailma on suurta ja rockhenkistä ja osallistujille pyritään luomaan kokonaisvaltainen wau-kokemus.

Kipinä Kokkolan esiintyjät 5.9.2019 Kokkolan jäähalli.

Göran Persson, Ruotsin entinen pääministeri
Tony Iommi, Black Sabbath
Ian Rush, MBE, Liverpool FC
Rajul Vasa, Dr., Vasa Concept Global ry
Signmark, Marko Vuorenheimo
Riku Rantala, Tunna Milonoff
Pertti Lamberg, CEO, Keliber
Perttu Pölönen, Investor & Futurist
Janne Saarikko, CEO, Clewat
Jone Nikula, MC

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:

Kipinä Event Oy
Erica Roiko, CEO
+358 44 3361268
erica.roiko@medirex.fi

Kuvat

Tony Iommi, Black Sabbath
Tony Iommi, Black Sabbath
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kipinä Event Oy
Kipinä Event Oy
Mantelitie 10
67300 Kokkola

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.