Rototec Oy

Rototec lanseeraa uuden vedenpuhdistusjärjestelmän maalämmön poraukseen; esittelyssä RotoCont ja RotoCont+

Jaa

Rototec lanseeraa nyt maalämpöalalle uuden vedenpuhdistusjärjestelmän sisältäen kaksi uutta konttituotetta; RotoCont ja RotoCont+ (patentti vireillä). Tuotteet perustuvat Rototecin kehittämään suojattuun väliseinälliseen vedenpuhdistusteknologiaan, joka on suunniteltu suodattamaan vesi tarkasti pienistäkin partikkeleista.

RotoCont+ vaativaan vedenkäsittelyyn.
RotoCont+ vaativaan vedenkäsittelyyn.

Euroopan suurin geoenergia-alan yritys Rototec tekee jatkuvasti ympäristön hyvinvoinnin eteen töitä ja maalämmön porauksessa kaikilla työprosessin osilla on merkitystä. Sääntöjen mukainen ja turvallinen vedenkäsittely on tärkeä osa yhteisestä ympäristöstämme huolehtimista.

Rototec lanseeraa nyt maalämpöalalle uuden vedenpuhdistusjärjestelmän sisältäen kaksi uutta konttituotetta; RotoCont ja RotoCont+ (patentti vireillä). Näiden kahden eri kokoisen vedenpuhdistuskontin avulla voidaan suorittaa maalämmön porauksen aikana vaativaakin vedenpuhdistusta kohteen koosta riippuen. RotoCont ja RotoCont+ vedenpuhdistuskontit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja voivat puhdistaa suuriakin porauksessa syntyviä vesimääriä tehokkaasti.

”RotoCont ja RotoCont+ perustuvat kehittämäämme suojattuun väliseinälliseen vedenpuhdistusteknologiaan, joka on suunniteltu suodattamaan vesi tarkasti pienistäkin partikkeleista”, kuvailee Hannu Puolitaival, kalustopäällikkö, Rototec.

Maalämpökaivoa poratessaan poraaja tarvitsee kiinteistöstä paineistettua vettä porauksen aikana syntyvän pölyn sitomiseksi. Usein porauksen aikana myös kallioperästä tulee puhdasta, mutta värjäytynyttä vettä, johon on sekoittunut kallion väristä hienoa kiviainesta. Ennen veden imeyttämistä tontille, se käsitellään umpinaisessa kontissa, joka erottaa vedestä suurimman osan kivimateriaalista. Nyt tämän umpinaisen kontin lisäksi on mahdollista käsitellä vesi vielä toiseen kertaan RotoCont tai RotoCont+ konttien avulla tilanteissa, joissa tarvitaan vaativaa vedenkäsittelyä ja halutaan erottaa pienetkin partikkelit ja sameus pois.

”Ympäristön ja ilmaston suojelu on meille erittäin tärkeää ja teemme kaikkemme näiden eteen työmme avulla. Hiilineutraali maalämpö itsessään vähentää jo ilmastopäästöjä, mutta huomioimme myös työssämme muunkin ympäristön esimerkiksi tarkan vedenkäsittelyn avulla. Olemme aina tarjonneet kaikkien säädösten mukaista turvallista vedenkäsittelyä, mutta nyt voimme tarjota vielä mahdollisuuden erittäin vaativaan vedenkäsittelyyn”, kertoo Alexej von Bagh, toimitusjohtaja, Rototec.

Lisätietoja RotoCont ja RotoCont+ konttituotteista sisältäen niiden mitat löytyy https://rototec.fi/vedenkasittely-rotocont-tuotteilla/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

RotoCont+ vaativaan vedenkäsittelyyn.
RotoCont+ vaativaan vedenkäsittelyyn.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rototec Oy
Rototec Oy
Katriinantie 8 C
01740 Vantaa

Rototec
Suomalainen Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen edelläkävijä. Geoenergia on maasta saatavaa uusiutuvaa energiaa. Geoenergialla voi lämmittää ja viilentää kaikenkokoisia kiinteistöjä. Rototecin kokonaisvaltainen konsepti kattaa koko prosessin konsultoinnista ja geoenergiajärjestelmien suunnittelusta niiden käyttöönottoon. Rototec-konserni perustettiin vuonna 2007, ja se toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 51 miljoonaa euroa. www.rototecgroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rototec Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme