Royal Canin Finland Oy

Royal Caninilta lahjoitus suomalaiselle eläinsuojelutyölle

Jaa

Royal Canin Finland lahjoittaa yhteensä 180 000 kissanruoka-annosta 20 suomalaiselle löytöeläintalolle ja -yhdistykselle.

Lahjoituksen saavat Hätäkissala ja Kissojen suojelu – Kisu ry Pirkanmaalta, Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry, Lemmikkihoitola Vierashuone Kempeleestä, Löytökissakoti Kehräämö Kauhavalta, PoPoPet Pohjois-Pohjanmaalta, Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, Kiikoisten löytöeläinpalvelu, Piskis ry Kuopiosta, Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistys, Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry Turusta, Kissankulman ensikoti Hämeenkyröstä, Skeppsdal Family Ay Inkoosta, Vaasan kissatalo, Eläinten Hyväksi ry:n löytöeläinkoti Eurajoelta, Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys, Kainuun Kissanystävät ry, Eläinhoitola Kotipesä Kokkolasta, Oulun Eläinkoti Ay ja Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys.

Lahjoitus on osa Tehdään hyvää yhdessä -kampanjaa, joka oli käynnissä syksyllä 2017. Myös kuluttajat ja jälleenmyyjät olivat kampanjassa isossa roolissa, sillä jokaisesta ostetusta Royal Canin kissan- tai koiranruokapakkauksesta lahjoitettiin yksi kissanruoka-annos keräyspottiin.

– Suomessa jopa 20 000 kissaa jää heitteille vuosittain. Valtava osa näistä kissoista päätyy paikallisten eläinsuojeluyhdistysten ja löytöeläintalojen hoiviin, joista iso osa toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Vuonna 2016 Taloustutkimuksella teettämämme Suuren kissatutkimuksen mukaan kaksi kolmesta (66 %) suomalaisesta arvostaa lemmikkieläimenä koiria kissoja enemmän. Kampanjan avulla halusimmekin myös herättää keskustelua kissojen asemasta sekä erityisesti löytökissoista ja suomalaisesta eläinsuojelutyöstä, kertoo asiantuntijaeläinlääkäri Pia Raistakka Royal Canin Finlandilta.

Kuluttajat saivat loka-joulukuussa äänestää osoitteessa rckoditonkissa.fi kohteita, joille lahjoitus tulisi antaa. Ääniä annettiin yli 9 500 ja äänet jakautuivat noin sadan löytöeläintalon tai eläinsuojeluyhdistyksen kesken. Lahjoituksen sai kymmenen eniten ääniä saanutta yhdistystä sekä lisäksi kymmenen lahjoituskohdetta arvottiin kaikkien äänestyksessä mukana olleiden löytöeläintalojen tai -yhdistysten kesken. 

– Haluamme kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita sekä suomalaisia löytöeläintaloja ja eläinsuojeluyhdistyksiä hienosta työstä. Toivomme, että ruokalahjoituksesta on hyötyä ja iloa jokaisessa lahjoituskohteessa, Raistakka toteaa.

Lisätietoja:

Niina Heinikari
Markkinointikoordinaattori
Royal Canin Finland Oy
niina.heinikari@royalcanin.com

Tietoja julkaisijasta

Royal Canin Finland Oy
Royal Canin Finland Oy
Soidinkuja 4-6 C
00701 Helsinki

+358 20 747 9600http://www.royalcanin.fi

Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia kissan- ja koiranruokia. Yritys työllistää yli 6 500 työntekijää ympäri maailman ja sen tuotteita markkinoidaan yli 90 maassa. Royal Caninin valmistamaa kissan ja koiran ruokaa myydään lemmikkitarvikeliikkeissä ja eläinklinikoilla. Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Royal Canin Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme