RPT Byggfakta Oy

RPT Docu Oy on nyt RPT Byggfakta Oy - Uusi nimi ja entistä paremmat palvelut

Jaa

Kiinteistö- ja rakennusalan data- sekä mediapalveluja tarjoavan RPT Docu Oy:n nimi on vaihtunut RPT Byggfakta Oy:ksi. Nimenmuutoksen syynä on konsernin nimen muuttuminen Byggfakta Groupiksi. RPT:n uusi nimi on otettu käyttöön elokuun alusta alkaen.

RPT Byggfakta Oy:n 45-vuotisessa historiassa on ollut useita omistajavaihdoksia, joiden seurauksena nimikin on muuttunut. RPT tulee yrityksen alkuperäisestä nimestä: Rakennusalan Projektitiedosto Oy.

RPT Byggfakta on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalveluja tuottavaa Docu Nordic -konsernia. Konserni yhtenäistää brändiään, minkä vuoksi konsernin nimeksi on nyt tullut Byggfakta Group ja sen tytäryhtiöt kaikissa Pohjoismaissa ovat saaneet uudet Byggfakta-nimet.

– Nimenmuutos ei vaikuta asiakkaisiimme, mutta se selkeyttää konsernin vahvuutta kiinteistö- ja rakennusalan pohjoismaisilla markkinoilla, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

– Uutta nimeämme suurempi uutinen on datapalvelujemme nosto seuraavalle tasolle. Kymmeniä vuosia alan toimijoita Suomessa auttaneen FaktaNet Live -palvelun uusin versio RPT SMART julkistetaan lokakuisilla FinnBuild-messuilla, Seppälä kertoo.

RPT:n tuotemerkkejä ovat FaktaNet Live, RPT SMART, RakennusFakta, CityMark, SIR Tietokanta, Projektiuutiset, Kiinteistöposti ja Rakenna Oikein.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sampsa Seppälä, puh. 50 543 1185, sampsa.seppala@rpt.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

http://www.rpt.fi/

RPT Byggfakta Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 7,2 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 50 henkeä, ja se on osa Byggfakta Group-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Byggfakta Group on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Byggfakta Group -konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 513 MSEK, ja yhtiön palveluksessa oli noin 350 työntekijää. Byggfakta Groupin pääomistaja on brittiläinen pääomarahasto Stirling Square III.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme