Rud Pedersen Public Affairs

Rud Pedersenin toimitusjohtaja Suomessa vaihtuu: Susanna Korpivaarasta toimitusjohtaja, Esa Suominen hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa

Pohjoismaiden johtava vaikuttajaviestintään keskittyvä konsulttitoimisto Rud Pedersen Public Affairs vaihtaa Suomen toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan. Nykyinen toimitusjohtaja Esa Suominen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja terveystoimialan vetäjästä Susanna Korpivaarasta tulee toimitusjohtaja.

Yhtiökokous valitsi uudeksi toimitusjohtajaksi terveysasiakkuuksista vastaavan osakkaan, VTM, MBA Susanna Korpivaaran. Syksystä 2015 yritystä johtanut nykyinen toimitusjohtaja YTM Esa Suominen siirtyy konsernin pääjohtaja Morten Rud Pedersenin tilalle hallituksen puheenjohtajaksi.

Vaihdoksilla valmistaudutaan edelleen jatkuvaan kasvuun ja käytetään yrityksessä olevaa osaamista parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden hyväksi. Muutokset astuvat voimaan heti.

Esa Suomisen toimitusjohtajuuden aikana Rud Pedersen on vakiinnuttanut asemansa johtavana yhteiskuntapoliittisen konsultoinnin toimistona Suomessa. Samalla yrityksen liikevaihto on kasvanut voimakkaasti asiakkuuksien kasvaessa.

Suominen jatkaa päivittäisessä asiakastyössä keskittyen entistä enemmän strategisen tason suunnitteluun ja konsultointiin, asiakastyöhön sekä analyyseihin. 

Susanna Korpivaara on työskennellyt Rud Pedersenillä osakkaana ja terveysasiakkuuksista vastaavana johtajana viimeiset kolme vuotta. Tätä ennen Korpivaara työskenteli kansainvälisessä lääkeyhtiössä vastaten Suomen rokoteliiketoiminnasta ja yhteiskuntasuhteista. Korpivaara on myös toiminut ministerien erityisavustajana ja muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton pääsihteerinä.

”Toimimme jatkossakin asiakkaidemme luotettavana kumppanina heidän suunnistaessaan yhä monimutkaisemmassa yhteiskunnallisessa toimintaympäristössä. Jokaisella asiakkaallamme on viesti, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Me Rud Pedersenillä haluamme edistää rehtiä, avointa ja monipuolista yhteiskunnallista keskustelua”, Korpivaara linjaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanna Korpivaara, susanna.korpivaara@rudpedersen.com, 0400322432
Esa Suominen, esa.suominen@rudpedersen.com, 0438245668

Kuvat

Lataa
Susanna Korpivaara
Susanna Korpivaara
Lataa
Esa Suominen
Esa Suominen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on yli 250 asiantuntijan voimin kahdeksassa maassa toimiva eurooppalainen konsulttiryhmä. Rud Pedersen Public Affairs keskittyy yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päättäjäviestintään. Tytäryhtiöt King Street ja RP People täydentävät palveluvalikoimaa viestinnässä, strategiakonsultoinnissa ja henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme yrityksiä, julkisyhteisöjä ja organisaatiota. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä toimijoita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme