Ruisrock

Ruisrock tuo muutoksia liikennejärjestelyihin

Jaa

50. Ruisrock juhlitaan Ruissalon Kansanpuistossa ensi viikolla 5.–7.7. Lähes loppuunmyyty festivaali tuo muutoksia myös julkiseen liikenteeseen.

Ruissalon Kansanpuiston festivaalialue on suljettu yleisöltä festivaalin rakennuksen ja purun aikana 26.6.–10.7. Festivaaliviikolla myös saareen kulkemista rajoitetaan. Festivaalivieraat voivat pysäköidä autonsa Artukaisissa sijaitsevalle parkkialueelle, jolta maksuton festaribussi kulkee festaribussiasemalle.

Ruisrockin aikana Turun joukkoliikenteen Fölin pysäkeissä tapahtuu muutoksia. Fölin linja 8 ei aja festivaaliviikonloppuna Kansanpuiston kautta, ja viisi Ruissalon puistotien pysäkkiä on poissa käytöstä. Fölin vesibussi ajaa normaalien aikataulujensa mukaan, mutta ei liikennöi Ruissalon Kansanpuiston pysäkille 26.6.–10.7. välisenä aikana.

Ruisrockin omat festaribussit lähtevät Turun keskustassa Maariankadulta ja ajavat rautatieaseman sekä linja-autoaseman kautta kohti Ruissaloa. Festaribussit liikennöivät keskustan ja festaribussiaseman välillä tuttuun tapaan Ruisrockin aukioloaikojen mukaisesti, ja ensimmäiset vuorot lähtevät tunnin ennen festivaalin porttien aukeamista. Festaribussiasema sijaitsee entisellä paikallaan Ruissalon sillan kupeessa, jonne myös taksit ajavat festivaaliviikonloppuna. Festaribussilippuja myydään sekä busseissa että ennakkoon Kristiinankadun ja Läntisen Rantakadun risteyksessä sijaitsevalla Ruiskioskilla 1.–7.7.

Pyöräileviä festivaaliasiakkaita palvelee tänäkin vuonna kaksi pyöräparkkia. Perinteinen pyöräparkki sijaitsee vanhalla paikallaan festivaaliportin läheisyydessä, ja sinne voi ostaa lippuja Ruiskioskilta tai suoraan pyöräparkista kortilla tai käteisellä. Pyörän voi jättää myös ilmaiseen parkkiin Ruissalon sillan kupeeseen, josta on festivaalialueelle noin kahden kilometrin kävelymatka Rantapromenadia pitkin.

Ruisrockin VIP-asiakkaiden vesibussilaituri sijaitsee edellisvuoden tapaan osoitteessa Läntinen Rantakatu 37. VIP-vieraat noutavat vesibussiin oikeuttavat rannekkeensa ja passinsa ennakkoon hotelli Radisson Blu Marina Palacen akkreditointipisteeltä.

Ruisrock tarjoaa festivaalin saavutettavuuspalveluiden käyttäjille ja heidän avustajilleen maksuttoman inva-shuttlen festivaalialueelta poistumisen tueksi. Iltaisin liikennöivä inva-shuttle lähtee Ruisrockin esteettömältä parkkialueelta ja kuljettaa asiakkaat Turun keskustaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Niemelä
Promoottori
+358 40 543 4441
mikko@ruisrock.fi

Aida Räihälä
Tiedottaja
+358 44 989 4347
aida@ruisrock.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ruisrock
Urho Kekkosen katu 4-6 B, 5. krs
00100 Helsinki

http://www.ruisrock.fi

RUISROCK

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Festivaali vietetään seuraavan kerran 8.–10.7.2022 Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa. 
 
Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruisrock

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme