Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Rukalla mahdollisia korona-altistuksia ravintola Zonessa

Jaa

Kuusamon Rukalla Ravintola Zonen asiakkaalla on todettu koronatartunta. Asiakas oli vieraillut ravintolassa lauantaina 3.10 klo 22-01. Paikalla olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan.

Kuusamon Rukalla vieraillut suomalainen turisti oli asiakkaana lauantaina 3.10 Ravintola Zonessa klo 22-01. Ravintolassa oli ollut samaan aikaan paljon muitakin asiakkaita.

Ruska-aika on yksi matkailusesonki Rukan ja Kuusamon alueella ja vierailijoita saapuu ympäri Suomen. Kaikkia ravintola Zonessa kyseisenä iltana vierailleita pyydetäänkin tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan matalalla kynnyksellä koronatestiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marika Käkelä, tartuntatautilääkäri, Kuusamon kaupunki. p. 040 860 8785, Marika.Kakela@kuusamo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Koronaepidemia uuteen vaiheeseen Pohjois-Pohjanmaalla: Oulun kaupungin alueelle voimaan kiihtymisvaiheen suosituksia28.10.2020 09:23:04 EETTiedote

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä päätti 27.10. pidetyssä kokouksessa uusista koronasuosituksista. Tartuntojen määrä on kasvussa erityisesti Oulussa, missä ollaan epidemian kiihtymisvaiheen kynnyksellä. Oulun kaupungin alueelle annettavat uudet suositukset ja ohjeet koskevat maskin käyttöä, yksityistilaisuuksien järjestämistä, harrastusryhmiä ja riskiryhmien luona vierailua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme