Ruokaa verkosta – Prisma Kauppakassi tuo ostokset jopa kotiovelle asti

Jaa

Prisma Limingantulli ottaa alkuvuodesta 2020 käyttöön ruoan verkkokaupan, Prisma Kauppakassin. Rakennustyöt Kauppakassipalvelun osalta aloitettiin tällä viikolla Limingantullissa.

Prisma Kauppakassi avataan Limingantullin Prisman eteläpäätyyn alkuvuodesta 2020
Prisma Kauppakassi avataan Limingantullin Prisman eteläpäätyyn alkuvuodesta 2020

Prisma Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, jossa ruokaostokset voi tehdä netissä ja noutaa valittuna ajankohtana myymälästä tai tilata suoraan kotiovelle astiKauppakassista saa tilattua lähes koko Prisman ruokavalikoiman sekä suuren määrän käyttötavaratuotteita.  

– Ruoan verkkokauppaa on toivottu kovasti omistajien keskuudessa. Kauppakassipalvelun myötä pääsemme palvelemaan omistajia entistä laajemman palvelutarjonnan voimin, iloitsee Prisma Limingantullin johtaja Anna Kela. 
  

Valitse “Klikkaa ja nouda tai helpota arkea kotiinkuljetuksella 

Klikkaa ja nouda -palvelun toimintaperiaate on, että asiakas valitsee verkkokaupassa ostoskoriin haluamansa tuotteet, maksaa ostoksensa verkossa ja noutaa ne Prisma Limingantullista valitsemaansa aikaan. Tuotteille voi myös valita kotiinkuljetuksenjolloin lähetti tuo ostokset kotiovelle asti sovittuna ajankohtana. Tarkempi kotiinkuljetusalue julkaistaan myöhemmin. Tuotteiden hinnat ovat samat kuin Prisman myymälöissä ja Bonusta kertyy koko tilauksesta. 

Kauppakassipalvelun rakentaminen aloitettiin tällä viikolla Limingantullissa. 

– Uskon, että uusi palvelu helpottaa omistajiemme arkea ja lisää omistajatyytyväisyyttä entisestään, summaa Kela.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Prisma Kauppakassi avataan Limingantullin Prisman eteläpäätyyn alkuvuodesta 2020
Prisma Kauppakassi avataan Limingantullin Prisman eteläpäätyyn alkuvuodesta 2020
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa yli 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja 182 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea yli 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme