Nextory

Ruotsalainen Nextory lanseeraa digitaalisen kirjapalvelunsa Suomessa

Jaa

Lehdistötiedote / Tukholma 03.9.2018. Digitaalinen kirjapalvelu Nextory lanseerataan tänään Suomen markkinoilla. Nextory tarjoaa asiakkailleen ääni- ja e-kirjojen rajattoman käytön suoraan kännykkään. – Visiomme on lisätä lukemista. Tuntuu upealta, että olemme nyt myös naapurimaassamme Suomessa, sanoo Nextoryn perustaja ja toimitusjohtaja Shadi Bitar.

Jo Shadi Bitarin lapsuudessa Syyriassa kirjat olivat parasta, mitä hän tiesi. Kun hän 11-vuotiaana aloitti uuden elämän Ruotsissa, hän oppi ruotsin kielen nopeasti juuri suuren lukutottumuksensa ansiosta ja pääsi siten sisään yhteiskuntaan. Hänen visionsa Nextoryn suhteen on tuoda kirjallisuus ja sen mukanaan tuomat tiedot ja taidot kaikkien saataville, riippumatta siitä, missä he ovat tai keitä he ovat.

– Suomi on ensimmäinen askeleemme Ruotsin ulkopuolelle ja olen henkilökohtaisesti erityisen vaikuttunut Suomen koulujärjestelmästä ja siitä, että Suomen PISA-tulokset ovat yksiä maailman parhaista. Kirjapalvelullamme tuomme kirjat vielä helpommin saataville ja uskon, että sekä yksilöt että yhteiskunta voisivat paremmin, jos yhä useammat lukisivat enemmän. Lukeminen vahvistaa demokratiaa ja parantaa maailmaa, sanoo Nextoryn perustaja ja toimitusjohtaja Shadi Bitar.

Paljon potentiaalia Suomessa

Digitaalisten kirjojen markkinat kasvavat Suomessa rytinällä. Digitaaliset tilauspalvelut kasvoivat Suomessa 56 prosenttia vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen aikana verrattuna vuoden ensimmäiseen neljännekseen*. Nextory näkee suurta potentiaalia Suomessa, ja Nextory tarjoaa suomalaisille muun muassa:
Laajan valikoiman kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

  • Perhetilauksen, jossa saat alusta asti käyttöösi profiilit neljälle henkilölle. Jokainen perheenjäsen voi luoda oman kirjalistansa ja lapsiprofiileihin voi halutessaan asettaa pääsyn pelkkiin lastenkirjoihin. Perhetilauksen avulla kaikki voivat lukea ja kuunnella eri laitteilla samanaikaisesti.
  • Myös useita muita tilaustyyppejä käytön mukaan valittaviksi, joista edullisin maksaa 13,99 euroa kuukaudessa.

Digitaalisuus tekee lukemisesta helppoa

Digitaalisella lukemisella on paljon etuja. Kirjat ovat aina mukana, tekstin kokoa voi muuttaa suuremmaksi ja omista kirjoista saa helposti kokonaiskuvan. Mutta ennen kaikkea helppo saatavuus tarjoaa niin paljon uusia tilaisuuksia lukea, että on helpompi ehtiä lukemaan.

– Digitaalinen kirjapalvelumme lisää lukemista. Tekniikka on tuki ja apuväline, jonka ansiosta meidän on helpompi lukea kuin koskaan ennen. Uskon, että yhä useammat vaihtavat fyysiset kirjat digitaalisiin, koska ne on helpompi pitää aina mukanaan, sanoo Shadi Bitar.

Lähde: Suomen Kustannusyhdistys: https://tilastointi.kustantajat.fi/PublicReporting/QuarterlyFrom2013.aspx?reportName=QuarterlyFrom2013.xml&active=650

Mikä Nextory on? Nextory tarjoaa tilauspalvelun avulla rajattoman pääsyn e- ja äänikirjoihin. Suomenkielinen palvelu on ladattavissa sekä App Storesta että Google Play:sta. Sivustolla www.nextory.fi voit liittyä jäseneksi ja lukea lisää Nextorysta ja sen eri tilausmuodoista. Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lisätietojen saamiseksi ota yhteyttä

Shadi Bitar, toimitusjohtaja ja perustaja
shadi.bitar@nextory.se +46-(0)70-781 74 41

Pressikuvat: http://bit.ly/nextorysepressikuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
11123 Stockholm, SWEDEN

https://www.nextory.fi

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka kymmeniä tuhansia e- ja äänikirjoja voi kuunnella kännykällä tai tabletilla. Sovellus perustettiin Ruotsissa vuonna 2015, ja Suomessa se lanseerattiin syyskuussa 2018. Nextoryn visio on lisätä lukemista ja tuoda kirjat helpommin saataville tehden siten elämästäsi rikkaampaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nextory

Löydä kesäfiiliksesi ASMR:n ja 3D-äänen kanssa: Nextory julkaisee kesän rentouttavimman äänikirjasarjan6.7.2021 15:13:07 EEST | Tiedote

Kesä on täällä ja moni nauttii täysin rinnoin auringosta ja kesälomista. Tosin joskus voi olla hankala päästää irti arjesta ja vain nauttia vapaa-ajasta. Nextory haluaakin juurikin siksi auttaa lomailijoita löytämään rauhan ja julkaisee nyt äänikirjasarjan Satisfying Summer Sensations; kesäisen äänikokemuksen, joka sisältää ASMR ja 3D-ääntä.

Nextory E-book Awards 2021: Sita Salminen vei voiton parhaasta aikuisten kirjasta27.4.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Suurena e-kirjapalkintona aiemmin tunnetun Nextory E-book Awards 2021 -palkinnon voittajat on valittu. Palkinnon myöntäjä lukuaikapalvelu Nextory haluaa palkinnon avulla huomioida vuoden luetuimpia e-kirjoja. Tämän vuoden voittaja aikuisten kirjojen kategoriassa on somevaikuttaja Sita Salminen Lupa-novellikokoelmallaan. Lastenkirjojen kategoriassa voittaja on Gunilla Bergström kirjallaan “Mikko Mallikas saa kaverin”.

Kirjan ja ruusun päivän uusi kartoitus osoittaa: Kiinnostus digitaalisia kirjoja kohtaan kasvaa – lastenkirjat suosituimpien listan kärjessä23.4.2020 11:09:01 EEST | Tiedote

Lehdistötiedote 23.04.2020. Kiinnostus ääni- ja e-kirjoihin on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina. Tämän osoittaa digitaalisen kirjapalvelu Nextoryn uusi kartoitus. Uusien suomalaisten käyttäjien määrä kasvoi 111 prosenttia maaliskuussa viime vuoden maaliskuuhun verrattuna. Lasten lukeminen ja kuunteleminen on kasvanut kaikkein eniten. Sovelluksen suosituin kategoria on nyt lastenkirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme