Ruotsalaisyritys Eitrium ostaa Ab Keymet Oy:n

Jaa

Ruotsalaisyritys Eitrium on ostanut koko Ab Keymet Oy:n osakekannan. Keymetin toiminta jatkuu muuttumattomana, yrityksen TJ Janne Vähäkangas jatkaa Keymetin hallituksessa.

Keymet on ammattimainen ja erittäin hienosti hoidettu yritys, jolla on pätevä ja eteenpäin vievä johto. Keymet tekee yhteistyötä vaativimpien asiakkaiden kanssa korkean teknologian sektorilla, kuten lentoteollisuudessa, mikä asettaa korkeimmat vaatimukset valmistuksen tarkkuudelle. Olemme olleet erittäin vaikuttuneita koko prosessin ajan. Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan yrityksen toimintaa ja yhdessä saavuttamaan uusia tavoitteita. Olen myös erittäinen iloinen siitä, että myyjät ovat päättäneet investoida edelleen osan kauppasummasta Eitriumiin. Tällä tavalla meillä on yhteiset omistajaintressit ja jatkamme Eitriumin matkaa yhdessä, Eitriumin TJ Per Brugge sanoo.

Eitrium om moderni ja toimintakykyinen yritys, joka investoi pitkäjänteisesti yrityksiin. Heidän toimintamallinsa ja arvonsa sopivat yhteen Keymetin kanssa. Minulle on erityisen tärkeää, että omistajan vaihto tuntuu turvalliselta henkilökunnalle ja Keymetin kehitys jatkuu pitkällä aikavälillä, kertoo Keymetin TJ Janne Vähäkangas.

Keymet on metalliyritys, joka on erikoistunut vaativiin ohutlevy- ja työstötuotteisiin ilmailu-, avaruus-, elektroniikka- ja lääketeollisuudessa. Yrityksessä työskentelee 34 henkilöä ja yrityksen liikevaihto 2021 oli 4,4 ME.

Eitriumin toimintamalli on investoida vakaisiin ja kannattaviin PK-yrityksiin ja viedä yrityksiä eteenpäin ajan mittaan. Hajautettu yritysmalli antaa yrityksille mahdollisuuden kehittyä omilla ehdoilla ja Keymet on nyt osa Etriumin omistamaa yritysverkostoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Keymet:
Janne Vähäkangas, Toimitusjohtaja
janne.vahakangas@keymet.fi, +358 44 242 6669

Eitrium:
Per Brugge, Toimitusjohtaja
per@eitrium.com, +46 70 214 43 16

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ab Keymet Oy
Savukatu 10
68600 Pietarsaari

http://www.keymet.fi