Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ruukinkartanossa on todettu yksi koronavirustartunta

Jaa

Ikäihmisten palveluasumisen yksikössä Ruukinkartanossa todettiin yksi koronavirustartunta, joka on vahvistettu 15.8.2021. Tartunnan jäljitystyö on aloitettu jo viikonloppuna ja jatkuu edelleen. Alustavasti kolme työntekijää on altistunut tartunnalle ja asetettu karanteeniin. Myös asukkaita on altistunut.

Altistumisia on useissa pienyksiköissä myös asukkaiden joukossa, ja siksi asukkaat hoidetaan pääosin heidän huoneisiinsa. Asukkaat ovat tehostetussa oireseurannassa.

– Yksikköön järjestetään korvaavaa henkilöstöä toiminnan turvaamiseksi, mutta lyhytaikaishoito joudutaan tilapäisesti keskeyttämään eikä uusia asiakkaita voida ottaa Ruukinkartanoon. Lyhytaikaishoitoa pyritään järjestämään kaupungin muissa yksiköissä. Ruukinkartanossa ei voi myöskään vierailla tällä hetkellä, kertoo koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback.

Tämän hetken tiedon mukaan Ruukinkartanossa palataan normaalitoimintaan maanantaina 23.8.2021, ellei jatkotartuntoja ilmene.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback, markus.raback@vaasa.fi, puh. 06 325 1111 (vaihde)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme