Arjessa Oy

Ryhmäkoti Raide Oy vahvistamaan Arjessa Oy:n lastensuojelupalveluita

Jaa

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa on ostanut Pirkanmaalla Akaassa toimivan Ryhmäkoti Raide Oy:n 20.10.2017 allekirjoitetulla sopimuksella. Ryhmäkoti Raide Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä lastensuojelun laitospalvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Ryhmäkoti Raide on seitsemänpaikkainen kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2006.

Yritysosto vahvistaa Arjessan asemaa valtakunnallisena alan toimijana ja osaajana, ja täydentää sen lastensuojelupalveluiden palveluvalikoimaa Pirkanmaalla. Omistusmuutoksella ei ole vaikutusta Ryhmäkoti Raiteen asiakkuuksiin, johtoon tai henkilöstöön, vaan toiminta jatkuu normaalisti ja katkeamattomana. Ryhmäkoti Raiteen kaikki työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen.

- Raiteella on iso merkitys Arjessan kannalta mahdollisuutena tuottaa laadukkaita lastensuojelupalveluita myös Pirkanmaalla. Yritys on pitkään kehittänyt ja tuottanut laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita Akaassa, osaavan ja sitoutuneen henkilöstön turvin. Ryhmäkoti Raide on luonteva uusi jäsen Arjessa-perheeseemme, kommentoi Arjessan toimitusjohtaja Pasi Kohtala.

- Tavoitteenamme on lasten ja nuorten yksilöllinen tukeminen ja opastaminen oman elämänsä hallintaan kasvatusalan ammattilaisten opastuksella, jälkihuoltoa unohtamatta. Yhteinen arvopohjamme Arjessan kanssa luo kestävän alustan pitkäjänteisille ja laadukkaille palveluille tulevaisuudessakin ja voimme yhteisen näkemyksen mukaan kehittää ja kasvattaa Ryhmäkoti Raiteen toimintaa jatkossakin, täydentää Ryhmäkoti Raide Oy:n toimitusjohtaja Arto Tanskanen.

Yhteyshenkilöt

Pasi Kohtala
toimitusjohtaja
Arjessa Oy
puh. +358 50 5719112
pasi.kohtala@arjessa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä asiakasta. Palveluita tuotetaan yli 1000 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö. Arjessa on Humanan Suomen maayhtiö. http://www.arjessa.fi/, http://www.humana.se/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Arjessa Oy

Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy vahvistamaan Arjessa Oy:n lastensuojelupalveluita23.12.2016 11:18Tiedote

Sosiaali- ja hoivapalveluita tarjoava Arjessa on ostanut Uudellamaalla toimivan Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy:n 21.12.2016 allekirjoitetulla sopimuksella. Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy tarjoaa terapeuttista ja kuntouttavaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Yhtiöllä on 7-paikkainen yksikkö Vihdin Nummelassa ja 6-paikkainen yksikkö Lohjan Muijalassa. Puolenhehtaarin Metsä on aloittanut toimintansa vuonna 2008.