S-Pankki Oyj

S-Asuntorahasto rakennuttaa asuntoja ja liikehuoneistoja Työterveyslaitoksen entisiin tiloihin

Jaa

S-Asuntorahasto vastaa Helsingin yhä kasvavaan asuntotarpeeseen rakennuttamalla Työterveyslaitoksen entisiin tiloihin yli 100 uutta asuntoa. Lisäksi rakennukseen remontoidaan liiketiloja. Kohde valmistuu vuoden 2019 lopulla.

Helsinki kasvaa kohisten, ja etenkin uusista pienistä asunnoista on jatkuva pula. Seuraavan 30 vuoden kuluessa Helsingin väkiluvun ennustetaan kasvavan noin 200 000 henkilöllä. Kiihtyvän kaupunkikehityksen luoman kysynnän myötä myös S-Asuntorahasto kasvattaa sijoituksiaan Helsingissä ja rakennuttaa Työterveyslaitoksen entisiin tiloihin uusia asuntoja sekä liiketiloja. Töölössä sijaitsevaan entiseen toimistoon rakennetaan 111 pientä vuokra-asuntoa, 7 toimistohuoneistoa ja 60 lämmintä autohallipaikkaa. Asuntojen keskikoko on 33 m2. Rahastoa myydään S-Asuntorahasto- ja FIM Asuntotuotto -nimillä.

”Kiinteistö on S-Asuntorahastolle erittäin hyvä sijoitus, sillä sinne voidaan rakentaa paljon pieniä asuntoja. Näille on alueella voimakas vuokrakysyntä, ja niiden tuotto on isoja asuntoja parempi. Sijoituksella tulee olemaan hyvin positiivinen vaikutus rahaston tuotto-odotukseen”, sanoo S-Pankki-konserniin kuuluvan varainhoitoyhtiö FIMin kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Petri Jokinen.  

Uusien asuntojen sijainti Töölön kaupunginosassa on erinomainen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Huoneistojen houkuttelevuutta lisää se, että samassa kiinteistössä sijaitsevaa Töölön uimahallia saneerataan parhaillaan. Remonttia hoitava Helsingin kaupungin omistama Urheiluhallit Oy uudistaa uimahallin lisäksi muutkin kiinteistön liikunta-, hyvinvointi- ja ravintolapalvelut.

”Uskomme asuntojen houkuttelevan ennen kaikkea aktiivisia ja liikunnallisia opiskelijoita sekä senioreita, jotka tulevat varmasti nauttimaan alueen hyvistä palveluista sekä asuntojen keskeisestä sijainnista”, Petri Jokinen arvioi.

Uusien asuntojen ja liiketilojen arvioidaan valmistuvan vuoden 2019 lopulla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Jokinen, Toimitusjohtaja, FIM Kiinteistö Oy
p. 040 751 0081
petri.jokinen@fim.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK, S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat, LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiolan alueyhtiöt ja Elo, ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

S-Pankin Rahastopörssi: Yhdistelmärahastot tahkosivat ennätystuotot ja houkuttelivat eniten uusia sijoittajia kuuteen vuoteen16.4.2021 08:20:00 EEST | Tiedote

Alkuvuosi toi kotimaisille yhdistelmärahastoille sekä ennätystuotot että eniten uusia osuudenomistajia kuuteen vuoteen. Osakkeiden poikkeuksellisen kova nousu vuoden takaisista koronapohjista houkutteli yli 46 000 uutta sijoittajaa yhdistelmärahastoihin. Hyvät tuotot, korona-aikana kertyneet säästöt ja tarve talouden puskurien rakentamiseen tukevat suosiota jatkossakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme