Osuuskauppa Arina

S-Chef -palkinto arinalaiselle neljättä kertaa peräkkäin – S-ravintolat palkitsi huippuosaajiaan

Jaa

Rovaniemeläinen keittiömestari Sini Vähäkari palkittiin S-ryhmän ravintoloiden vuoden S-Chefinä. Lisäksi Amarillo Rovaniemi palkittiin ”Vuoden Amarillona” ja Grill It! Oulu jo kolmannen kerran peräkkäin ”Vuoden Grill It! -ravintolana”. S-ravintolat palkitsi ravintola-alan ammattilaisiaan jokavuotisessa gaalassa, jota juhlittiin tällä kertaa virtuaalisesti. Tänä vuonna palkintokriteereissä näkyi vahvasti tekijöiden saavutukset asiakastyytyväisyyden kasvun osalta. S-ravintoloiden asiakastyytyväisyys onkin kasvanut viimeisen vuoden aikana ennätyslukemiin.

Rovaniemeläinen keittiömestari Sini Vähäkari palkittiin vuoden 2020 S-Chefinä.
Rovaniemeläinen keittiömestari Sini Vähäkari palkittiin vuoden 2020 S-Chefinä.

Ravintolan valinnassa palvelulla on aina ollut suuri merkitys, mutta nyt pandemiavuoden aikana sen rooli tuntuu entisestään kasvaneen. Tätä havaintoa tukee niin S-ryhmän ravintolaketjujen, kuin Osuuskauppa Arinan ravintoloiden kasvanut asiakastyytyväisyys, jossa erityistä kiitosta saa henkilökunta. Ravintoloista haetaankin hyvän ruuan lisäksi elämyksellisyyttä, ja jokainen asiakaskohtaaminen on silloin merkityksellinen.

– Osaava ja huomioiva palvelu ja siitä syntyvä hyvä fiilis ovat keskeisiä asioita ravintolan valinnassa. Erityisesti haasteelliset korona-ajat ovat selvästi nostaneet ihmiseltä ihmiselle
-kokemuksen merkitystä. Siksi myös palkitsemme henkilökuntaamme ja annamme tunnustusta hyvästä työstä, sanoo johtaja Juha Lindholm SOK:n Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Vuoden 2020 S-Chef on rovaniemeläinen Sini Vähäkari

Vuoden 2020 S-Chef -tunnustuksen sai keittiömestari Sini Vähäkari Rovaniemen Amarillosta. Vähäkari on aktiivinen laaduntekijä ja hän johtaa keittiötä, jonka asiakastyytyväisyys on ketjunsa paras. Sini on Arinan kasvatteja ja osoittanut olevansa erittäin pätevä keittiömestari kaikilla mittareilla sekä henkilökuntaansa kannustavana ja kehittävänä esimiehenä.

– Sini on jo neljäs peräkkäinen arinalainen, joka palkitaan S-Chefinä. Tämä kertoo mielestäni upeasti henkilökuntamme osaamisesta, sitoutuneisuudesta ja ammattiylpeydestä. Olen todella ylpeä Sinistä ja kaikista palkituista arinalaisista, sanoo Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Ketjujensa parhaina palkattiin Rovaniemen Amarillo ja Grill it! Oulu. Grill it! Oulun toiminta päättyi viime vuoden lopussa, mutta ravintolalle etsitään yhä uusia toimitiloja.

– Viimeisen vuoden aikana olemme matkailu- ja ravitsemisalalla kokeneet täysin uudenlaisia, koronapandemian mukanaan tuomia haasteita. Henkilökuntamme on venynyt ja sopeutunut nopeisiin muutoksiin uskomattoman hienosti ja tämän kaiken lisäksi he ovat rohkeasti hypänneet uusiin tehtäviin turvaamaan Pohjois-Suomen ruokahuoltoa marketkaupan toimipaikoissa. Tästä syystä olen entistäkin onnellisempi omasta väestäni ja heidän sitoutumisestaan, Peltoniemi lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemiskauppa, Osuuskauppa Arina, p. 0500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi
Juha Lindholm, johtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, p. 0500 831 152,
juha.lindholm@sok.fi

Kuvat

Rovaniemeläinen keittiömestari Sini Vähäkari palkittiin vuoden 2020 S-Chefinä.
Rovaniemeläinen keittiömestari Sini Vähäkari palkittiin vuoden 2020 S-Chefinä.
Lataa
Rovaniemen Amarillon ravintolapäällikkö Miika Huhtaniska ja keittiömestari Sini Vähäkari riemuitsivat Vuoden Amarillo -palkinnosta.
Rovaniemen Amarillon ravintolapäällikkö Miika Huhtaniska ja keittiömestari Sini Vähäkari riemuitsivat Vuoden Amarillo -palkinnosta.
Lataa
Oulun Grill it!  -ravintola voitti Vuoden Grill it! -palkinnon jo kolmatta kertaa. Viime vuoden gaalasta otetussa kuvassa palkinnosta iloitsevat keittiömestari Liisa Manninen ja ravintolapäällikkö Teppo Kinnunen. Grill It!:lle etsitään yhä uusia tiloja Oulusta.
Oulun Grill it! -ravintola voitti Vuoden Grill it! -palkinnon jo kolmatta kertaa. Viime vuoden gaalasta otetussa kuvassa palkinnosta iloitsevat keittiömestari Liisa Manninen ja ravintolapäällikkö Teppo Kinnunen. Grill It!:lle etsitään yhä uusia tiloja Oulusta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arinan omistavat tasavertaisesti yli 174 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Yli 3000 Arinalaista tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita yli 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Kauppakeskus Valkea muuttaa aukiolojaan 8.3. alkaen – vuokralaiset voivat päättää omista aukioloistaan1.3.2021 16:30:00 EET | Tiedote

Suomen hallituksen torstaina 25.2. tekemän linjauksen johdosta ja helpottaakseen vuokralaistensa tukalaa tilannetta koronavirusepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa, Kauppakeskus Valkea siirtyy käyttämään kaikkia liikkeitä ja ravintoloita velvoittavien yhteisten aukioloaikojen sijasta suositusaukioloaikoja 8.3. alkaen. Tämän muutoksen myötä Kauppakeskus Valkean toimijoilla on mahdollisuus määritellä aukioloaikansa vapaasti tai sulkea liikkeensä. Aukioloaikojen vapautus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että jokaisen palvelun aukiolo kannattaa tarkistaa kauppakeskusvalkea.fi:n aukioloaikojen koontisivulta tai yrityskohtaisilta alasivuilta. Kauppakeskus Valkea on parhaan kykynsä mukaan läpi epidemia-ajan pyrkinyt helpottamaan vuokralaistensa tilannetta. Aukioloaikoja vapautettiin myös vuosi sitten maaliskuussa, jolloin vuokralaisilla oli mahdollisuus määritellä itse aukioloaikansa. 28.12. alkaen Valkea on toiminut supistetuin, mutta kaikkia velvoittavin yhteisin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme