Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Kiveriö vahvistui uusilla palveluilla

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa uudisti Lahden S-market Kiveriön lattiasta kattoon. Uuden ilmeen lisäksi myymälä sai muun muassa itsepalvelukassat, paisto- ja kahvipisteen sekä mehustamon. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään 17.–19. lokakuuta.

Nykyaikaan päivitetty S-market Kiveriö vastaa nyt entistä paremmin alueen palvelukysyntään.

– Myymälä on ihan viimeisen päälle. Kiinteistö on uudistettu kauttaaltaan sisältä, ja myymälässä on paljon uusia palveluja: paistopiste on uusi, samoin itsepalvelukassat ja mehustamo. Lisäksi valikoimia on laajennettu, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen kertoo.

– Saimme laajennettua niitäkin tuoteryhmiä, joihin asiakkaamme erityisesti toivoivat lisää vaihtoehtoja, marketpäällikkö Toni Kytö lisää.

Hän toteaa odottavansa jännityksellä, millaisen vastaanoton uudistettu myymälä saa.

– Omat fiilikseni ovat mahtavat! Olemme tekemässä jotain aivan uutta, Hämeenmaan näköistä S-marketia. Vakioasiakkaamme, jotka käyvät meillä lähes päivittäin, ovat sanoneet olonsa olevan kuin Liisalla ihmemaassa: joka päivä näkee jotain uutta, Kytö hymyilee.

S-market Kiveriö päivittyi nykyaikaan myös energiatehokkuuden osalta.

– Myymälän kaikki kylmäkalusteet vaihdettiin uusiin, energiatehokkaisiin laitteisiin. Myös talotekniikkaa uusittiin, Ville Kivinen sanoo.

Uusissa kylmäkalusteissa on ovet ja led-valot. Kylmennys tapahtuu ympäristöystävällisesti hiilidioksidin avulla. Alkuperäiset kylmälaitteet laitettiin kierrätykseen.

Kakkukahvit ja kasvomaalauksia

Kiveriön S-marketin uudistusta juhlistetaan kolmen päivän ajan. Kovien avajaistarjousten lisäksi myymälässä on torstaina 17.10. klo 9 alkaen jaossa 500 Sinuhen ruisvarrasleipää ja klo 10 alkaen kakkukahvit. Perjantaina 18.10. paikalla on osan päivästä asiakasomistajaneuvoja. Lauantaina 19.10. perheen pienimpiä ilahduttavat klo 10–13 jaossa olevat ilmapallot, ja klo 11–13 lapsille tehdään kasvomaalauksia.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, puh. 050 373 9887
Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Toni Kytö, puh. 044 743 3303

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme