Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Parola on nyt moderni ja energiatehokas lähikauppa

Jaa

Uudistunut Parolan S-market on nykyaikainen, S-market-ketjun konseptin mukainen myymälä. Myymälän palveluvalikoima on täydentynyt mm. pikakassoilla ja mehustamolla. Kiinteistön energiatehokkuus on parantunut uusien kylmäkalusteiden ansiosta.

Kuva: Krista Mettälä
Kuva: Krista Mettälä

S-market Parolan avajaisia vietetään tällä viikolla 12.–14.12. Lähes kaksi kuukautta kestänyt remontti pisti Parolan S-marketin uuteen uskoon.

– Ihan kaikki on uusittu, ja myös palveluita on tullut lisää: myymälässä on nyt mehustamo, take away -kahvipiste ja kolme pikakassaa. Vanha paistopiste on saanut uuden kuosin, listaa ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

– Saimme hienon uuden myymälän, jonka ilme on nykyaikainen, iloitsee marketpäällikkö Esa Vaalgamaa.

Uudet kylmäkalusteet parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

S-market Parolaan on nyt saatu myös ylätasokärryt, joita erityisesti iäkkäämmät asiakkaat ovat toivoneet myymälään.

– Otimme ylätasokärryt käyttöön jo ennen remontin valmistumista, ja niitä on kovasti kiitelty, Vaalgamaa mainitsee.

Myymälän tuorevalikoimat laajenivat uudistuksen myötä, ja jatkossa S-market Parola avautuu sunnuntaisin jo aamuyhdeksältä.

Kolme päivää avajaishumua

Uudistettua myymälää juhlistetaan kolmen päivän ajan: Torstaina 12. joulukuuta 700 ensimmäistä avajaisvierasta saa matkaansa Ossin Pullan ruisleivän, ja myymälässä voi tavata Beanit-konsulentin. Asiakasomistajaneuvoja on paikalla klo 10–17.30. Perjantaina klo 10 alkaen 750 ensimmäistä pääsee nauttimaan joulupuurotarjoilusta. Asiakasomistajaneuvoja on paikalla klo 9–16.30, ja myös Tuulos Rievän konsulentti on tavattavissa myymälässä. Viimeisenä avajaispäivänä lauantaina 14.12. myymälässä vierailee joulupukki klo 10–16, ja lapsille on jaossa ilmapalloja klo 10–13. Myös Crème Bonjour -konsulentti on paikalla.

Avajaisohjelman lisäksi myymälässä on avajaistarjouksia.

Uudistettu S-market Parola palvelee ma-pe klo 7–22, la klo 8–22 ja su klo 9–21 osoitteessa Kinnalantie 2, 13720 Parola.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Marko Leppänen, 044 076 4359
Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Esa Vaalgamaa, 044 713 0554

Kuvat

Kuva: Krista Mettälä
Kuva: Krista Mettälä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuone tarjoaa turvallisemman hotellivierailun8.7.2020 13:47:23 EESTTiedote

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone investoi uusien hotellihuoneiden lisäksi myös uudenlaiseen puhtauteen ja turvalliseen hotelliasiointiin. Virusten ja bakteerien leviämistä kosketuspinnoilta ehkäistään huolellisen siivouksen ja muiden toimenpiteiden lisäksi nyt myös nanoteknologiaan perustuvalla uudella suomalaisella innovaatiolla, katalyysipinnoituksella. Pintahygieniaratkaisuja tarjoavan Nanoksi Finland Oy:n pintojen katalyysikäsittely onkin ensimmäinen laatuaan, joka toteutetaan suomalaisessa hotellissa.

Hämeenmaa työllistää kesällä yli 200 nuorta – tarvetta arvioidaan jatkuvasti kesäkauden edetessä18.5.2020 14:30:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa on työllistänyt vuosittain noin tuhat nuorta kesätyöntekijää. COVID-19-koronaviruspandemiasta johtuva työskentelyolosuhteiden poikkeuksellisuus vaikuttaa merkittävästi osuuskaupan mahdollisuuksiin työllistää nuoria tulevana kesänä. Kauden kynnyksellä näyttää kuitenkin siltä, että kesäpesti pystytään tarjoamaan jopa yli 200 nuorelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme