HOK-Elanto

S-market Sokos Helsinki koki täydellisen muodonmuutoksen – uusi ruokakulma avautuu

Jaa

Lattiasta kattoon uudistettu S-market Sokos Helsinki viettää avajaisiaan torstaina 6.8. ja hyppää kesän remontin jälkeen kertaheitolla uuteen aikaan. Kaikki pääkaupunkiseudun S-marketit uudistetaan ja Sokos Helsingin myymälä on uudistuksista laajimpia. Myymälä aloittaa myös uudenlaisen yhteistyön hävikkiruoka-aineiden hyödyntämiseksi yläkerran Happy Farmer -ravintolaperheen kanssa.

S-marketin ruokatori. Kuva: Lari Lappalainen
S-marketin ruokatori. Kuva: Lari Lappalainen

Ripeämpää asiointia kiireisille kaupunkilaisille, nopeasti mukaan otettavaa ruokaa, laajempi luomu- ja vegaanivalikoima, väljyyttä myymälään. Muu muassa näitä asioita asiakkaat toivoivat, kun S-market Sokos Helsinki keräsi toiveita myymälän uudistuksen suhteen. Täydellisen muodonmuutoksen kokeneeseen myymälään on tuotu asiakkaiden toivomia palveluita, S-marketin raikas ilme sekä energiatehokkaammat kylmälaitteet ja kalusteet.

Myymälässä on nyt entistäkin isompi palveleva ruokatori, monipuolinen luomuvalikoima, laajempi panimojuomavalikoima sekä kokonaan uusia palveluita, kuten mehustamo ja paikan päällä tuoretta sushia tarjoava Sushi Daily. Aikaisempaa näyttävämmällä hedelmä- ja vihannesosastolla sesongin kasvikset ja luomu ovat paraatipaikalla.

24/7 auki olevan ja Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan myymälän asiakkaat toivoivat erityisesti ripeämpää asiointia. Toiveeseen on vastattu muun muassa satsaamalla nopeasti mukaan otettavaan ruoan valikoimaan. Myymälässä on jopa 14 pikakassaa itsenäiseen asiointiin, mikä nopeuttaa myymäläasiointia entisestään.

- Myymälä uusittiin lattiasta kattoon ja oikeastaan vain henkilökunta pysyi. Fiilis on nyt paljon raikkaampi, valikoima osuvampi ja miljöö upea. Kysyimme asiakkaiden toiveita uudistusta varten ja saimme satoja toiveita myymälää koskien. Verkkosivulla kerättyjen toiveiden lisäksi olemme saaneet toiveita myymälässä asiakkaiden kanssa keskustellessamme. Olen ylpeä osaavasta henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja on innoissaan esittelemässä myymälää asiakkaillemme, iloitsee marketpäällikkö Ari Kemppainen.

Uudenlaista ruokahävikkiyhteistyötä ravintolan kanssa

S-market Sokos aloittaa uudenlaisen ruokahävikkiyhteistyön yläkerran Happy Farmer -ravintolaperheen kanssa ja toimii samalla satokausitorina ravintolalle. Zero waste -ajattelua opetellaan yhdessä ravintolan kanssa.

- Ruokakaupassa hillitään hävikkiä monin eri keinoin, joista keskeisimpiä on analytiikkaan perustuva kysynnän ennustaminen. Silti ruokahävikkiä tulee muun muassa hedelmä- ja vihannesosastolta, leipäosastolta sekä jonkin verran lihaa ja kalaa. Yhdessä yläkerran Happy Farmer -ravintolaperheen kanssa pyrimme minimoimaan ruokahävikkiä yhdessä. On hienoa, että saamme tällaisella uudenlaisella ravintolan ja kaupan yhteispelillä hävikkiä hyötykäyttöön, Kemppainen kertoo.

Kaikki pääkaupunkiseudun S-marketit uudistetaan – Sokos Helsinki uudistuksista laajmpia

Pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto uudistaa kaikki alueensa S-marketit tämän ja ensi vuoden aikana. Myymälät uudistetaan uuden ilmeen mukaiseksi. Valikoima ja palvelut päivitetään kullekin myymälälle osuvimmaksi. Helsingin keskustan ytimessä sijaitseva S-market Sokos Helsinki on uudistuksista yksi laajimmista ja merkittävimmistä.

- Kehitämme voimakkaasti S-marketeja. Uudistamme tänä vuonna 25 myymälää ja S-market Sokoksen uudistus on isoimpia investointeja. Ensi vuonna uudistamme loput pääkaupunkiseudun myymälät, kertoo Ari Talso, S-market ketjun johtaja HOK-Elannolta

- Asiakkaat odottavat ruokakaupalta yhä enemmän muun muassa trendeissä ja sesongeissa elämistä sekä valikoiman osuvuutta asiakaskunnan toiveiden mukaisesti. Tähän me satsaamme. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla ja räätälöimme palveluita myymäläkohtaisesti, Talso kertoo.

- Sokos Helsingistä tulee aivan uudenlainen ruokakulma ydinkeskustaan uudistuneen myymälän sekä samassa kiinteistössä avautuvan uuden Happy Farmer -ravintolaperheen myötä.

S-market-ketjua kehitetään voimakkaasti valtakunnallisesti. Kaikki maan noin 440 S-marketia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana entistä ajankohtaisemmiksi.

Uudistunut S-market Sokos Helsinki avautuu Sokos-tavaratalon alakerrassa torstaina 6.8. klo 10. Myymälä on auki 24/7.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari Talso, S-market ketjujohtaja, HOK-Elanto, p. 010 76 60626, ari.talso(at)sok.fi

Ari Kemppainen, S-market Sokos Helsinki marketpäällikkö, p 010 76 61011, ari.kemppainen(at)sok.fi

Kuvat

S-marketin ruokatori. Kuva: Lari Lappalainen
S-marketin ruokatori. Kuva: Lari Lappalainen
Lataa
S-market Ruokatori Kuva:Lari Lappalainen
S-market Ruokatori Kuva:Lari Lappalainen
Lataa
S-market Sokos Helsinki kuva: Tuukka Mielonen
S-market Sokos Helsinki kuva: Tuukka Mielonen
Lataa
S-market Sokos Helsinki kuva: Tuukka Mielonen
S-market Sokos Helsinki kuva: Tuukka Mielonen
Lataa
S-market Sokos Helsinki Kuva: Tuukka Mielonen
S-market Sokos Helsinki Kuva: Tuukka Mielonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Kaupintie 14, PL 53
00441 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 320. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

S-ryhmä vahvistaa nuorten työelämä- ja digitaitoja Duuni- ja Harkkapassilla – HOK-Elannolla oma syvennetty verkkokoulutus22.9.2020 11:33:58 EESTTiedote

S-ryhmä työllistää vuosittain tuhansia nuoria toimipaikoissaan kausiapulaisina ja harjoittelijoina. Duuni- ja Harkkapassi ovat uusia työkaluja, joiden avulla eri toimialoilla työskentelevät nuoret perehtyvät työelämätaitoihin, työturvallisuuteen ja esimerkiksi työhyvinvointiin. Itseopiskeltavalle työelämätiedolle on ollut COVID-19-koronaviruksen värittämänä poikkeusvuonna erityinen tilaus.

Ruoan verkkotilaamisesta tuli pääkaupunkiseudulla tapa – S-marketit vahvistamaan kasvavaa ruoan verkkokauppaa15.9.2020 09:00:00 EESTTiedote

Pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto jatkaa verkkokauppapalveluidensa vahvistamista. Syyskuun aikana myös kymmenen S-marketia aloittaa ruokatilausten kotiinkuljetukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tuusulassa. Koronakevät moninkertaisti ruoan verkkokauppatilaukset pääkaupunkiseudulla. Kysyntäpiikki tasoittui, mutta ruoan nettitilaaminen jäi tavaksi.

S-marketin marketpäällikkö paljastaa: tässä ovat kaupoissa eniten hävikkiä aiheuttavat ruuat – näin jokainen voi vaikuttaa hävikin syntymiseen omalla kauppareissullaan3.9.2020 10:00:00 EESTTiedote

Pääkaupunkiseudulla toimivan HOK-Elannon ruokakaupoissa ja ravintoloissa ruokahävikkiä on vähennetty merkittävästi jo vuosien ajan, ja kehitystyö hävikin minimoimiseksi jatkuu edelleen. Marketin ja ravintolan uraauurtavaan yhteistyöhön perustuvan Happy Farmer -ravintolaperheen kaltaiset uudet avaukset tuovat tarjolle yhä tehokkaampia tapoja hävikinvastaiseen työhön, jossa myös asiakkaat voivat tehdä osansa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme