Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Tonttila päivittyi entistä asiakasystävällisemmäksi

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä. Helmikuussakäynnistynyt S-market Tonttilan remontti on nyt saatu valmiiksi. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään torstaina 11.4.

Sisäosien pintaremontin myötä S-market Tonttilan ilme on entistä nykyaikaisempi: kalusteet on uusittu ja seinät maalattu. - Uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakasomistajille paitsi entistä kattavampi valikoima, niin myös selkeä ja houkutteleva asiointipaikka, toteaa Lahden alueen S-market -ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

Valikoimat on päivitetty vastaamaan asiakkaiden odotuksia entistä paremmin. Uudistus tuo mukanaan kattavammat valikoimat esimerkiksi tuoretuotteissa ja juomissa, ja erityisesti Take Away -tuotteiden sekä paistopisteen valikoimat ovat laajentuneet entistä monipuolisemmiksi.

Myymälässä asioiminen on nyt ruuhka-aikoinakin erittäin sujuvaa, sillä uudella kassa-alueella on nyt palvelua tehostavat pikakassat. Asiointia helpottavat myös viimeisintä tekniikkaa olevat pullonpalautusautomaatit.

– Uudistukset yhdistettynä jo ennestään erinomaiseen asiakaspalveluun tarjoavat asiakkaille nyt entistäkin miellyttävämmän asiointikokemuksen omassa lähikaupassa, kehuu Kivinen.

Myöhemmin keväällä kaupan yhteyteen saadaan vielä asiakkaiden paljon toivoma Nosto-automaatti.

S-market Tonttilan avajaisia juhlistetaan erilaisin tarjouksin avajaisviikonloppuna. Lisäksi lauantaina 13.4. järjestetään asiakaskahvitus klo 9 - 16.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme