S-Pankki Oyj

S-Pankin rahastot rakennuttavat uuden päämajan urheiluvälinekauppa Varuste.netille

Jaa

Helsingin Konalaan nouseva 6 800 neliömetrin kiinteistö valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Urakoitsijana hankkeessa toimii rakennusyhtiö Varte.

Malminkartanontie 1
Malminkartanontie 1

S-Pankki-konserniin kuuluvien yhtiöiden hallinnoimat rahastot ovat sopineet projektista, jonka myötä urheiluvälinekauppa Varuste.netille nousee uusi päämaja Helsingin Konalaan.

Interavanti Oyj myi osoitteessa Malminkartanontie 1 sijaitsevan maa-alueen S-Pankki Tontti -erikoissijoitusrahastolle, joka vuokrasi sen edelleen Terrieri Kiinteistöt Ky:n omistamalle kiinteistöyhtiölle. Terrieri Kiinteistöt on S-Pankki-konserniin kuuluva vaihtoehtorahasto, joka sijoittaa kiinteistökehityshankkeisiin. S-Pankki Kiinteistöt Oy toimii kohteen rakennuttajakonsulttina.

Rakennusyhtiö Varte Oy rakentaa tontille 6 800 neliömetrin kiinteistön, joka valmistuu kuluvan vuoden aikana. Vuokralaiseksi kiinteistöön tulee Aalto Group Oy:n operoima Varuste.net-urheiluvälinekauppa.

”Meille tämä hanke on suuri harppaus valmistautumisessa tulevaisuuden toimintaedellytysten parantamiseen. Olemme päässeet suunnittelemaan kohteen siten, että tilaratkaisut palvelevat monikanavaista kauppaa ja sen kasvua muuntojoustavasti”, Varuste.netin toimitusjohtaja Ilkka Rajakallio sanoo.

Terrieri Kiinteistöjen rahastonhoitaja Eero Ojala kertoo olevansa erittäin tyytyväinen kiinteistökauppoihin ja projektin etenemiseen.

”Olen iloinen siitä, miten hyvin yhteistyömme Varuste.netin, Varten ja Interavantin kanssa on sujunut pitkän kehitysvaiheen aikana. Varuste.net-kiinteistö on Terrierin viides kiinteistösijoitus rahaston kaksivuotisen olemassaolon aikana. Se täydentää erinomaisesti kiinteistötyyppinsä ja sijaintinsa puolesta kasvavaa sijoitussalkkuamme”, Eero Ojala sanoo.

”Käynnissä oleva rakennusurakka tukee erinomaisesti strategiassamme olevan toimitilarakentamisen kasvua. Hanketta on kehitetty yhdessä rakennuttajan ja käyttäjän kanssa. Yhteistyö on ollut osapuolien välillä sujuvaa”, kertoo Varten toimitilarakentamisesta vastaava Mikko Sirviö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Malminkartanontie 1
Malminkartanontie 1
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme