S-Pankki Oyj

S-Pankin tonttirahasto osti tontin Helsingin Lauttasaaresta kumppaninaan Pohjola Rakennus

Jaa

S-Pankki-konserniin kuuluva FIM Vuokratontti Ky -rahasto on ostanut osan Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista.

Tontille rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo.
Tontille rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo.

Tonttirahasto vuokraa ostamansa 3 442 neliömetrin osan Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista rakennusyhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomen perustamalle asunto-osakeyhtiölle. Vuokrasopimus on pitkäaikainen ja tontti on takaisin lunastettava.

Pohjola Rakennus rakennuttaa tontille seitsemänkerroksisen asuinkerrostalon. Kohde sijaitsee Lauttasaaressa Särkiniementien päässä vehreällä alueella. Myyjänä kaupassa toimii kiinteistösijoitusyhtiö Hallon House Oy.

”Ostamamme tontti sijaitsee yhdellä Lauttasaaren hienoimmista alueista. Tontille nouseva asuinrakennus vastaa osaltaan kovaan kysyntään, joka kohdistuu Helsingin kantakaupungin lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseviin asuntoihin”, FIM Kiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokinen kertoo.

”Särkiniementien päässä, meren rannalla sijaitseva tontti on erittäin haluttu ja tervetullut hankinta Pohjolan hankeportfolioon. Lauttasaaren asuntokysyntä varsinkin isommissa perheasunnoissa on erittäin kova, ja kohde tulee varmasti kiinnostamaan laajasti”, Pohjola Rakennus Oy Suomen hankejohtaja Hannu Hirvensalo kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tontille rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo.
Tontille rakennetaan seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

S-Pankki tuo markkinoille listaamattomiin yhtiöihin sijoittavan rahaston25.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Moni sijoittaja hyötyisi sijoitustensa hajauttamisesta perinteisten omaisuusluokkien, kuten osake- ja korkosijoitusten, ulkopuolelle. Listattuihin yhtiöihin verrattuna pörssin ulkopuolisiin yhtiöihin sijoittaminen on kuitenkin työläämpää. Uusi erikoissijoitusrahasto tarjoaa kätevän väylän pääomasijoituksiin, joka on auki myös muille kuin suurille institutionaalisille sijoittajille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme