S-Pankki Oyj

S-Pankki Toimitila osti liikekeskus Suuriksen Espoossa

Jaa
S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto osti Espoon Suurpellossa sijaitsevan liikekeskus Suuriksen Niamin kiinteistörahastolta.
Liikekeskus Suuris Espoossa.
Liikekeskus Suuris Espoossa.

Suuris on noin 4 500 neliömetrin kokoinen moderni liikekeskus Espoossa. Keskuksen ankkurivuokralaisena toimii K-Supermarket Suuris ja lisäksi keskuksesta löytyy palveluita viihtymiseen sekä vapaa-aikaan. Suuris on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2017 lähtien.

"Suuris täydentää hienosti salkkuamme ja tuo meille toivotusti lisää neliöitä pääkaupunkiseudulle. Suuris tarjoaa asiakkailleen laadukkaita paikallisia palveluita ja tulee tulevaisuudessakin palvelemaan niin kehittyvän Suurpellon alueen asukkaita kuin muitakin espoolaisia”, S-Pankki Toimitila -rahaston rahastonhoitaja Tiia Vuolle kertoo.

Vuonna 2013 perustettu S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on pääasiallisesti suomalaisiin toimitilakiinteistöihin sijoittava erikoissijoitusrahasto. Kiinteistöomaisuus painottuu pääkaupunkiseudulle sekä isoihin kaupunkeihin ja koostuu merkittävältä osaltaan toimisto- ja liiketilakiinteistöistä. Sijoituskohteiden valinnassa painotus on vakaassa kassavirrassa, mutta rahasto voi myös osallistua kehityshankkeisiin.

S-Pankki on yksi Suomen merkittävimmistä kiinteistövarainhoitajista. Vuodenvaihteessa S-Pankki-konsernin yhtiöt S-Pankki Rahastoyhtiö Oy ja S-Pankki Pääomarahastot Oy hallinnoivat seitsemää kiinteistösijoitusrahastoa, jotka sijoittavat varansa eri kiinteistöluokkiin, kuten asuntoihin, metsään, toimitiloihin ja tontteihin. Rahastot omistavat yhteensä yli 2 700 asuntoa, 64 toimitilakiinteistöä, 507 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, yli 27 000 hehtaaria metsää sekä 185 asunto- ja toimitilatonttia. Lisäksi S-Pankki Kiinteistöt Oy tuottaa hallinnointi- sekä kiinteistöjohtamispalveluita viidelle yhteissijoitukselle sekä kahdelle kiinteistösijoitussalkulle. Yhteensä hallinnoitavaa kiinteistövarallisuutta on yli 2,1 miljardia euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liikekeskus Suuris Espoossa.
Liikekeskus Suuris Espoossa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme