S-Pankki Oyj

S-Pankki toistamiseen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Jaa

S-Pankki on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Tunnustus jaetaan vuosittain yrityksille, jotka menestyvät poikkeuksellisen hyvin henkilöstötutkimuksissa. Kyseessä on toinen perättäinen vuosi, kun S-Pankki saa tunnustuksen.

Kuva: Duunitori
Kuva: Duunitori

Henkilöstötutkimuksia suorittava Eezy Flow on myöntänyt S-Pankille Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Eezy Flow toteuttaa PeoplePower-henkilöstötutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain yli 150 000 henkilöä. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus jaetaan organisaatioille, jotka saavuttavat poikkeuksellisen hyviä tuloksia tutkimuksessa.

Vuoden 2022 henkilöstötutkimuksessa keskeisimmistä kysymyksistä muodostuva työtyytyväisyysindeksi oli 74,6 (asteikolla 0–100). Tulos on S-Pankin mittaushistorian toiseksi paras ja selvästi Suomen asiantuntijanormia korkeampi. Kyselyyn vastasi 95 prosenttia pankin henkilökunnasta.

Lokakuussa 15 vuotta täyttäneen S-Pankin vahvuuksina näyttäytyy aikaisempien vuosien tapaan erityisesti lähijohtaminen sekä hyvä työilmapiiri. Yksittäisistä asioista tutkimuksen tavanomaista tasoa paremmalle tasolle asettuvat riittävä palautteen saaminen, mahdollisuus osallistua ja tehdä aloitteita sekä S-Pankin arvojen ja periaatteiden noudattaminen arjessa.

“On ilahduttavaa, että henkilöstötutkimuksen tulokset ovat pysyneet erittäin hyvällä tasolla. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka sekä nykyisille että uusille työntekijöille. Siksi haluan myös kiittää koko henkilökuntaamme kyselyyn vastaamisesta”, S-Pankin henkilöstöjohtaja Merja Reinilä sanoo.

Tänä vuonna tutkimuksessa tutkittiin ensimmäistä kertaa myös henkilöstön kokemusta psykologisesta turvallisuudesta, ja tulokset olivat myös tällä osa-alueella erittäin hyvät.

”Psykologisesti turvallisessa ympäristössä työntekijät luottavat toisiinsa ja voivat avoimesti esittää ideoitaan ja kysymyksiään, eikä tarvitse pelätä, miten muut niihin suhtautuvat. Tämä on kriittistä oppimisen ja toiminnan kehittämisen kannalta”, kertoo Reinilä.

Reinilän mukaan tulokset kertovat myös S-Pankin henkilökunnan omistautumisesta, minkä on todettu lisäävän organisaation menestysmahdollisuuksia.

“Omistautunut henkilöstö kokee työnsä merkityksellisenä ja organisaation päämäärät tavoittelemisen arvoisina, mikä mahdollistaa myös paremman asiakaskokemuksen.”

Vuoden 2022 kaikki Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen voittajat ja sijoittuneet yritykset julkaistaan alkuvuodesta 2023 osoitteessa innostavimmat.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Duunitori
Kuva: Duunitori
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

S-Pankki-rahastoihin eniten sijoituksia vuonna 2022 – nämä rahastot olivat suosituimpia17.1.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Sijoittajan vuosi 2022 oli täynnä yllätyksiä, ja tämä näkyi myös suomalaisten sijoitusinnossa. Kansainvälisten kriisien synnyttämän taloudellisen epävarmuuden keskellä suomalaiset luottivat kuitenkin S-Pankki-rahastoihin, jotka keräsivät eniten nettomerkintöjä Suomessa. Suhteellisesti eniten omistajamääriään kasvattivat vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin sijoittavat rahastot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme