SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä lennätti Kiinasta Suomeen rahtikoneellisen koronan kotitestejä – myymälöissä huomenna tiistaina

Jaa

Finnairin rahtikone täynnä kotitestejä laskeutui Suomeen torstaina. Lasti on purettu ja lähtee maanlaajuiseen jakeluun Sipoon logistiikkakeskuksesta. Tiistaina tämä erä antigeenitestejä on myynnissä 1041:ssä S-ryhmän myymälässä ympäri Suomea.

”Nyt saapuneet antigeenitestit ovat nimeltään Alltest. Näissä testeissä näyte otetaan nenästä. Olemme myyneet korona-aikana jo 1 150 000 kotitestiä ja kysyntä on kiihtynyt koko ajan. Viime viikolla testejä myytiin 366 000 kappaletta”, myyntipäällikkö Juhani Haara S-ryhmän marketkaupasta kertoo.

S-ryhmä laski testien hintaa 1.1.2022 alkaen. Uudet hinnat ovat siitä lähtien olleet 3,89 euroa per testi tai 19,45 euroa per viiden kappaleen pakkaus.

”Kiinasta Suomeen lentorahtina tuodun erän avulla saamme pidettyä testien saatavuuden hyvällä tasolla. Viestimme kuluttajille on, ettei kotitestejä tarvitse varastoida kotiin. Muutama kappale omassa hyllyssä riittää ja S-kaupasta saa lisää. Testejä voi tilata myös ruoan verkkokaupastamme”, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho toteaa.

Prismoissa on edelleen saatavilla myös koronan kotitestien aiempaa täydennyserää, jota myydään ainoastaan Prismojen infopisteillä. Syynä tähän järjestelyyn ovat pakkauksista puuttuvat suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet.

Lisätietoa koronan kotitesteistä löydät THL:n sivuilta. S-ryhmän kaupoissa myytävät antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan viisi päivää. Huomioitavaa on, ettei kotitesti korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä.

Yhteyshenkilöt

Sampo Päällysaho, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja, sampo.paallysaho@sok.fi, puh. 010 7680665
Juhani Haara, myyntipäällikkö, S-ryhmän marketkauppa, juhani.haara@sok.fi, puh. 010 768 0628

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi
​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​
 
Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​
 
Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on lähes 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,8 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​
 
#parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä jatkaa vahvaa yhteistyötä kenialaisen kahvipaahtimon kanssa: Merkittävät tilausmäärät mahdollistivat osuuskunnalle suurinvestoinnin4.8.2022 09:08:13 EEST | Tiedote

Jo muutaman vuoden S-ryhmän ruokakaupoissa myynnissä olleet Herkku Africa -kahvit edustavat erilaista toimintamallia: Kahvin paahtaminen ja pakkaaminen paikan päällä Keniassa tuntuu maussa sekä tuottajille jäävässä arvossa. Herkku Africa -kahveja halutaan nyt tehdä suomalaisille tutuksi ja tarjota niitä tässä maailmanmarkkinatilanteessa mahdollisimman edulliseen hintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme