SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä palkkaa 16 traineeta tulevaisuuden liiketoimintojaan rakentamaan

Jaa

S-ryhmä rekrytoi 16 uutta traineeta eri liiketoimintoihin ja asiantuntijaorganisaatioonsa. S-Trainee-ohjelma on väylä ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille tulevaisuuden avaintehtäviin.

S-ryhmän viime vuosina uudistunut rekrytoiva valmennusohjelma, S-Trainee, etsii jälleen nuoria talentteja ja tuoreita näkemyksiä liiketoimintojansa kehittämään.

– Kauppa kansainvälistyy ja digitalisoituu voimakkaasti. Uusien kykyjen kasvattaminen on meille tärkeämpää kuin koskaan. Emme hae valmennusohjelmaamme harjoittelijoita, vaan traineita rakentamaan muutosta kanssamme, SOK:n henkilöstöjohtaja Susa Nikula S-ryhmän henkilöstötoiminnoista kertoo.

Traineepaikkoja on auki osuuskaupoissa, SOK:lla ja ulkomaan liiketoiminnoissa. Ohjelman ydintä on teoreettisen opiskelun yhdistäminen käytännön työhön: trainee työskentelee S-ryhmän toimipaikoissa ja tukitoiminnoissa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti. Työsuhde on vakituinen, ja työskentely jatkuu varsinaisten valmennusjaksojen päätyttyä.

– Tarjoamme traineelle tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan yhä vaativampiin esimies-, asiantuntija- ja johtotehtäviin. Hänellä on mahdollisuus aidosti merkittävän uran luomiseen ja verkostoitumiseen, eri organisaatioissamme, eri asiantuntemusalueilla. Monet S-ryhmän avainpositioissa olevat henkilöt ovatkin tulleet taloon juuri valmennusohjelmamme kautta. Haussa on jälleen henkilöitä, jotka sitoutuvat arvoihimme ja haluavat tulla toteuttamaan johtamislupauksiamme ”Uskallan, arvostan ja toteutan”, Susa Nikula kuvailee.

S-Trainee on S-ryhmän valmennusohjelma ylemmän korkeakoulututkinnon juuri suorittaneille tai pian valmistuville. Hakuaika on 16.10.–6.11.2019. Trainee-paikkoja on auki useissa S-ryhmän alueosuuskaupoissa, SOK:lla ja lähialueen liiketoiminnoissa. Tietoa hausta: s-trainee.fi

Lisätiedot:

S-ryhmän henkilöstötoiminnot, henkilöstöjohtaja Susa Nikula (SOK), puh. 010 76 80260

S-TRAINEE PÄHKINÄNKUORESSA:

  • Nuorille, ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai valmistumassa oleville kyvyille
  • Ohjelman kesto 10 kuukautta
  • Vakituinen työsuhde, alkaa tammikuussa 2020
  • Henkilökohtainen kehittymissuunnitelma
  • Käytännön kokemusta työssäoppimisen kautta
  • Henkilökohtainen tutor
  • Opintomatka Eurooppaan

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Reilusti yli 100 tonnia vähemmän muovia vuodessa – S-ruokakauppojen pakkausuudistukset tähtäävät kierrätettävyyteen ja kestävään muovin käyttöön21.7.2020 08:07:00 EESTTiedote

Yhdessä hedelmärasiassa käytetyn muovin määrä voi vaikuttaa pieneltä asialta, mutta kun volyymit ovat suuria, on pienilläkin muutoksilla suuri merkitys. Viinirypälerasioiden kansien vaihtaminen ohuisiin muovikalvoihin säästää yli miljoonan muovikassin verran muovia vuodessa. Kotimaista-merkin jauhelihapakkauksen vaihtaminen ohuempaan muoviin säästää vuodessa lähes 80 tonnia muovia. S-ryhmä kehittää jatkuvasti pakkauksiaan yhä vastuullisemmiksi yhdessä tavarantoimittajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme