Saagatalot Oy

Saagatalot ja Katri Lylynperä solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

Jaa

21.7.2021. Omakotitaloihin erikoistunut Saagatalot ja hiihtäjä Katri Lylynperä ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Lylynperän kasvava tunnettuus ja vahva henkilöbrändi auttavat Saagataloja saavuttamaan tunnettuutta sekä nykyisissä että uusissa kohderyhmissä. Lylynperä puolestaan ihastui Saagatalojen maineikkaaseen palvelukonseptiin ja tavallisten ihmisten taloihin.

Katri Lylynperä ja Timo Sääskilahti
Katri Lylynperä ja Timo Sääskilahti

Maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperä on jo vuosien ajan kuulunut Suomen huippuhiihtäjiin. Lylynperän uran seuraavana suurena kiintopisteenä siintävät Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Lylynperä kiinnitti sekä persoonallaan että hyvällä menestyksellään Saagatalojen johdon huomion ja kiinnostuksen.

”Katri on aitona, aktiivisena ja iloisena persoonana loistava brändilähettiläs Saagataloille”, kertoo Saagatalojen toimitusjohtaja Timo Sääskilahti. ”Lisäksi pyrimme yrityksenä tukemaan henkilökuntaamme kohti liikkuvaista elämää, ja tässäkin mielessä saamme Katrista meille hyvän sparraajan ja asiantuntijan henkilöstöllemme”, jatkaa Sääskilahti.

”Saagatalojen palvelukonsepti ja tapa tehdä taloja tavallisille ihmisille oli mielestäni vaikuttavaa. Välitän ilolla Saagatalojen brändiä ja tarinaa edelleen maailmalle. Toimiva koti on minullekin tärkeä osa arkeani, joten on mahtavaa päästä yhteistyöhön siinäkin mielessä Saagatalojen kanssa” kertoo yhteistyöstä Katri Lylynperä.

Lylynperä on jatkossa aktiivisesti mukana Saagatalojen markkinoinnissa ja viestinnässä. Saagatalojen logo on näkyvällä paikalla Katrin hiihtoasuissa ja vaatetuksessa sekä huoltovälineistössä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietojen antajat:

Timo Sääskilahti
Toimitusjohtaja
040-8676786
timo.saaskilahti@saagatalot.fi

Katri Lylynperä
katri.lylynpera@gmail.com

Kuvat

Katri Lylynperä ja Timo Sääskilahti
Katri Lylynperä ja Timo Sääskilahti
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Saagatalot Oy
Saagatalot Oyhttps://saagatalot.fi

Lisätietoja yrityksestä:

Saagatalot on omakotitalojen rakentamiseen erikoistunut kotimainen yritys, jonka intohimona on tavallisten ihmisten kotien rakentaminen. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa. Saaga-talot työllistää noin 30 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.